The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χέρτα Βερολίνου εναντίον Μάιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα

HerthaBerlin-Mainz-16.02

Μπουντεσλίγκα

Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τον 23ο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίξει ο αγώνας μεταξύ Χέρτα Βερολίνου και Μάιντς, θα συναντηθούν η μεσαία ομάδα της γερμανικής ελίτ και η ομάδα βρισκόμενη στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης είναι οι πρωτευουσιάνοι-ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν χάσει ακόμα την ευκαιρία να μπουν στην κορυφή-4 της γερμανικής ελίτ.

Στη μέση

Η πυκνότητα στη Μπουντεσλίγκα είναι τόσο εκπληκτική, που η Χέρτα, η οποία βρίσκεται στην 11η θέση στην κατάταξη, έχει ακόμα καλές πιθανότητες για την τέταρτη θέση. Στο ενεργητικό τους οι Βερολινέζοι έχουν 30 βαθμούς, που είναι μόλις έξι μονάδες λιγότερο από την Άιντραχτ, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Χέρτα κατάφερε να νικήσει την Μπάγερ εκτός έδρας, έπαιξε ισοπαλία με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, τη Βέρντερ και την Χόφενχαϊμ, έχασε από τη Στουτγάρδη. Στα έδρα της η Χέρτα σημείωσε τρεις ήττες και τέσσερις νίκες, η διαφορά των τερμάτων είναι 17:16.

Αουτσάιντερ

Η Μάιντς μετά από 22 γύρους στο ελίτ γερμανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 16η θέση, στο ενεργητικό των μελλοντικών φιλοξενουμένων υπάρχουν 20 βαθμοί, που είναι 3 βαθμοί λιγότερο από την Βέρντερ, η οποία είναι στην σωτήρια 15η θέση. Εκτός έδρας η ομάδα έπαιξε 11 αγώνες, στους οποίους δεν υπάρχει ούτε μία νίκη, αλλά τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες, η διαφορά των τερμάτων είναι 11:24. Αξίζει να δοθεί προσοχή στη μεγάλη ικανότητα της Μάιντς να χάνει γκολ.

Πρόβλεψη

Στον τελευταίο γύρο η Χέρτα νίκησε με βεβαιότητα εκτός έδρας την Μπάγερ 2:0, τώρα ήρθε η σειρά να κερδίσει εντός έδρας μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με την Μπορούσια και την Χόφενχαϊμ. Η Χέρτα το δεύτερο μέρος της σεζόν σίγουρα θα παίξει πιο δυνατά από το φθινοπωρινό μέρος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το ατομικό σύνολο της Χέρτα Βερολίνου είναι πάνω από 1,0 με απόδοση 1,46.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *