The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χέρτα Βερολίνου εναντίον Άιντραχτ Φραγκφούρτης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Герта-Айнтрахт-25.09b

Γερμανική Μπουντεσλίγκα

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βερολίνο. Ολυμπιακό Στάδιο

Το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα ξεκινήσει με τον αγώνα μεταξύ των ισχυρών μεσαίων ομάδων Χέρτα Βερολίνου και Άιντραχτ Φραγκφούρτης.

Χέρτα Βερολίνου

Την προηγούμενη σεζόν η Χέρτα είχε πολύ ασταθή απόδοση και κατέληξε στη δέκατη θέση με 41 πόντους στο ενεργητικό. Αλλά το 2020 η «Γηραιά Κυρία» έχει ενισχύσει αρκετά καλά τη σύνθεσή της, γεγονός που της επιτρέπει να διεκδικήσει υψηλότερες θέσεις. Την παραμονή οι Βερολινέζοι είχαν καλή αρχή σε νέα καμπάνια, νικώντας τη Βέρντερ Βρέμης (4:1).

Άιντραχτ Φραγκφούρτης

Ενώ η Άιντραχτ Φραγκφούρτης δεν κατάφερε να νικήσει την Αρμίνια Μπίλεφελντ εντός έδρας  (1:1). Η ομάδα της Φρανκφούρτης είναι ένας κλασικός εκπρόσωπος της μέσης της κατάταξης. Στο πιο επιτυχημένο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων, 2018/19, πήραν την έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ένα χρόνο αργότερα – την ένατη, κερδίζοντας 45 πόντους στο ενεργητικό.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι περίπου ίσες, αλλά ο παράγοντας γηπεδούχου θα παίξει σίγουρα υπέρ της Χέρτα Βερολίνου. Αν και πιστεύω ότι η Άιντραχτ Φραγκφούρτης με το επιθετικό ποδόσφαιρό της θα αφήσει επίσης το γήπεδο με τουλάχιστον ένα γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *