The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φούλαμ εναντίον Ντέρμπι Κάουντι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Fulham-DerbyCounty-14.05

Β’ κατηγορία Αγγλίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Κρέιβεν Κότατζ

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Δευτέρας στην Ευρώπη μπορεί σίγουρα να ονομαστεί ο δεύτερος των ημιτελικών πλέι-οφ στη Β’ κατηγορία Αγγλίας, όπου η Φούλαμ στην έδρα της θα φιλοξενεί την Ντέρμπι Κάουντι. Η πρώτη αναμέτρηση της αντιπαράθεσης έλαβε χώρα στην έδρα των “κριαριών” και έφερε στους φιλοξενούμενους νίκη 1:0. Στην επερχόμενη συνάντηση οι “Κότατζερς” είναι αποφασισμένοι να πάρουν εκδίκηση για την ήττα αυτή, ενώ οι εταιρίες στοιχημάτων θεωρούν τους Λονδρέζους ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης.

Τρίτοι

Η Φούλαμ στην κατάταξη της Β’ Κατηγορίας πήρε την τρίτη θέση, κερδίζοντας 88 βαθμούς και χάνοντας από την Κάρντιφ, η οποία τελικά προκρίθηκε απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ, μόνο δύο βαθμούς. Στην έδρα της, στο πλαίσιο της κατηγορίας της, η Φούλαμ έπαιξε 23 αγώνες, στους οποίους κατάφερε να κερδίσει 13 φορές με οκτώ ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 40:17.

Έκτη

Με τη σειρά τους τα “κριάρια” με ορισμένες δυσκολίες κατάφεραν να μπουν στο TOP-6, μέχρι πρόσφατα “στην ουρά” της Ντέρμπι κρεμόταν η  Preston και η Millwall. Εκτός έδρας η ομάδα του Gary Rowetta έχει αρκετά καλά στατιστικά στοιχεία, κατάφερε να κερδίσει 8 φορές με 10 ισοπαλίες και πέντε ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 29:26. Συνολικά στους 46 αγώνες, που διεξήχθησαν στο Β’ πρωτάθλημα, η Ντέρμπι έχασε 48 γκολ στο δικό της δίχτυ.

Πρόβλεψη

Η Φούλαμ είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς συλλόγους του Τσάμπιονσιπ, κατά μέσο όρο οι “Κότατζερς” για τον αγώνα σημείωναν 1,72 μπάλες, μόνο η  Γουλβερχάμπτον, η οποία κέρδισε με σιγουριά στην Β’ κατηγορία, είχε υψηλότερο δείκτη. Από τους γηπεδούχους στην επικείμενη συνάντηση πρέπει να περιμένουμε τη μέγιστη δραστηριότητα, διότι αποφασίζεται η τύχη του εισιτηρίου στην Πρέμιερ Λιγκ. Για να προκριθεί στον τελικό των πλέι-οφ, η Φούλαμ θα πρέπει να σκοράρει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Φούλαμ θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *