The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φούλαμ εναντίον Λιντς:πρόβλεψη για τον αγώνα

(200913) -- LIVERPOOL, Sept. 13, 2020 (Xinhua) -- Leeds United's Jack Harrison celebrates after scoring a goal during the English Premier League match between Liverpool FC and Leeds United FC at Anfield in Liverpool, Britain, Sept. 12, 2020. (Xinhua)
FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. SUN OUT. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κρέιβεν Κότατζ. Λονδίνο

Στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και ο επόμενος ο 29ος γύρος θα ξεκινήσει την Παρασκευή. Αυτή τη φορά θα ανοίξει από τους νεοεισερχόμενους της σεζόν, Φούλαμ και Λιντς. Αλλά αν τα «παγώνια» έχουν ήδη λύσει το κύριο καθήκον τους, και με πιθανότητα πάνω από 99 τοις εκατό θα περάσουν την επόμενη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, οι «Cottagers» είναι ακόμη 18οι. Για να επιβιώσουν πρέπει να κερδίσουν βαθμούς. Θα το καταφέρουν με έναν γνωστό αντίπαλο στην έδρα σας;

Η Φούλαμ έχει συγκεντρώσει πολλή συμπάθεια αυτή τη σεζόν

Οι «καλοκαιρινοί κάτοικοι» έλαβαν καλό αξιολόγηση από τον ίδιο τον Γκουαρδιόλα. Πριν από τον αγώνα, αστειεύτηκε (ή ίσως πολύ σοβαρά;) είπε ότι θα συμφωνούσε με ισοπαλία με τον Scott Parker. Αλλά στο τέλος η Φούλαμ, μαχητής για επιβίωση, κράτησε μόνο μέχρι το διάλειμμα, χάνοντας το πρώτο γκολ στο 47ο λεπτό, στο τέλος, οι «Cottagers» ηττήθηκαν με συνολικό σκορ 0-3. Ωστόσο, μέχρι στιγμής η κατάστασή τους δεν είναι απελπιστική. Η ομάδα πριν από αυτή την ήττα, χάρη στο γκολ από τον Lemin, κέρδισε στο Anfield την Λίβερπουλ. Σε μόλις 7 αγώνες πριν από την City, κατάφεραν να κερδίσουν 11 βαθμούς, πλησιάζοντας την Νιούκασλ και την Μπράιτον.

Η Λιντς, φαίνεται, ήδη προετοιμάζεται για διακοπές

Τα «παγώνια» δικαίως θεωρούνται μία από τις πιο θεαματικές ομάδες στην τρέχουσα Πρέμιερ Λιγκ. Ο Πάτρικ Μπάμφορντ έχει ιδιαίτερα καλά στατιστικά (13 γκολ, 5 ασίστ), αλλά πέντε ακόμη παίκτες συμμετέχουν άμεσα σε 6 ή περισσότερα γκολ όταν σημείωσαν οι ίδιοι ή/και βοηθούσαν τους συμπαίκτες. Αλλά στους τελευταίους 5 αγώνες ο διακριτικός νεοεισερχόμενος της Πρέμιερ Λιγκ άφησε τέσσερις φορές το γήπεδο χωρίς να σημειώσει γκολ. Αν και υπήρξε μια εντυπωσιακή εξαίρεση με τη μορφή 3-0 με την Σαουθάμπτον, απομένει να αναρωτιόμαστε τι συνέβη με τους παίκτες του Marcelo Bielsa. Ίσως κουράστηκαν, για το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας αυτή είναι η πρώτη σεζόν στην ελίτ του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου σε όλη την καριέρα τους. Επίσης, ο «Crazy» θέλει οι αγώνες να διεξάγονται με ενεργό ρυθμό, που απαιτεί πολλή δύναμη. Αλλά, μάλλον, η συγκέντρωση έχει εξαφανιστεί λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν κατανοητοί στόχοι για τους οποίους θα πρέπει να δώσουν ό, τι καλύτερο. Μέχρι τη ζώνη υποβιβασμού είναι 10 βαθμοί, το ίδιο μέχρι τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Μπορούν να παίξουν φέτος λίγο-πολύ ήρεμα, γιορτάζοντας την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου έτους στην ελίτ.

Προηγούμενοι αγώνες

9 φορές στη σειρά δεν χάνει η γηπεδούχους ομάδα. Και τώρα τέσσερις φορές ήδη οι γηπεδούχοι γιορτάζουν αποκλειστικά τις νίκες.

Πρόβλεψη

Η Φούλαμ είναι σε καλή κατάσταση και έχει καλά κίνητρα. Συνιστάται να στοιχηματίσετε στη νίκη της γηπεδούχου ομάδας με χάντικαπ «0» (απόδοση 1,83).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *