The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Σαμπντόρια: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Фиорентина-Сампдория-02.10b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Φλωρεντία. Στάδιο “Artemio Franchi”

Ο εναρκτήριος αγώνας του τρίτου γύρου της Serie A θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, όπου θα συμμετάσχουν η Φιορεντίνα και η Σαμπντόρια.

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα ξεκίνησε τη σεζόν με νίκη 1-0 επί της Τορίνο, ακολουθούμενη από μια ατυχής ήττα 3:4 από την Ίντερ. Όπως μπορείτε να δείτε, οι βιολέτες έχουν καλό αγωνιστικό δυναμικό και είναι σε θέση να πολεμήσουν ακόμη και για τη ζώνη του Europa League. Αν είναι σε θέση να διατηρήσουν τη σταθερότητα θα δείξει ο χρόνος.

Σαμπντόρια

Ενώ η Σαμπντόρια ζει κοντά στη ζώνη υποβιβασμού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στην καμπάνια 2019/20 οι Γενουάτες τερμάτισαν μόνο στην 15η θέση. Και τώρα δεν ευχαριστούν τους θαυμαστές τους με εξαιρετικά αποτελέσματα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι παίκτες του Ranieri έχασαν από τη Γιουβέντους (0:3) και την Μπενεβέντο (2:3).

Πρόβλεψη

Σε ένα τέτοιο σενάριο, δίνω την κατάσταση του φαβορί αυτού του αγώνα στην Φιορεντίνα, η οποία αποδίδει πολύ καλύτερα στο γήπεδο της παρά εκτός έδρας. Οι Φλωρεντινοί μπορούν να νικήσουν τη Σαμπντόρια σε κρίση χωρίς μεγάλη δυσκολία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Φιορεντίνα με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *