The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 15 Δεκεμβρίου 2019

Фиорентина-Интер-15.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Στο πλαίσιο του 16ου γύρου της Σέριε Α Ιταλίας η Φιορεντίνα θα συναντηθεί με την Ίντερ Μιλάνου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 9:45 μ.μ. στο Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι.

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα επέστρεψε στον εαυτό της τον Vincenzo Montella το καλοκαίρι και ο Ιταλός στην αρχή έδωσαν ζωή στην ομάδα. Οι «βιολέτες» ξεκίνησε με σιγουριά και κέρδισε αρκετές νίκες, αλλά στη συνέχεια πέθαναν. Τώρα η ομάδα βρίσκεται στο δεύτερο μισό της κατάταξης και τα σύννεφα συγκεντρώνονται και πάλι γύρω από το Montella. Σε πρόσφατους αγώνες η ομάδα έχασε από την Κάλιαρι (5:2), τη Βερόνα (1:0) και τη Λέτσε (0:1), κερδίζοντας ένα βαθμό στον αγώνα με την Πάρμα (1:1).

Ίντερ

Η Ίντερ Μιλάνου ξεκίνησε με αυτοπεποίθηση αυτή τη σεζόν και αγωνίζεται με τη Γιουβέντους για το τίτλο στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Antonio Conte δίνει μεγάλη σημασία στην άμυνα και παίζει εξαιρετικά ρεαλιστικά, κερδίζοντας νίκες κυρίως με ελάχιστο προβάδισμα. Αν και στον τελευταίο αγώνα ήταν άτυχοι και έπαιξαν ισοπαλία με τους Ρωμαίους της Ρόμα (0:0). Αν και πριν από αυτό τα «φίδια» νίκησαν την Μπολόνια (1:2), τη Βερόνα (2:1), τη Τορίνο (0:3) και τη ΣΠΑΛ (2:1).

Πρόβλεψη

Η Φιορεντίνα δεν είναι τώρα σε πολύ καλή κατάσταση. Η ομάδα έχει μια σειρά από αποτυχίες λόγω των οποίων όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές υποφέρουν, αλλά και ο προπονητής. Η Ίντερ, αν και έχασε βαθμούς στον αγώνα με τη Ρομα, αλλά συνεχίζει να αγωνίζεται για το τίτλο στο πρωτάθλημα. Η ομάδα χρειάζεται νίκη και πρέπει να την αρπάξει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ 0.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *