The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Milano 02/02/2021 - Coppa Italia / Inter-Juventus / foto Image nella foto: esultanza gol Lautaro Martinez PUBLICATIONxNOTxINxITA

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Το Σαββατοκύριακο θα φέρει πληθώρα ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Και στη Serie A δεν θα είναι βαρετό το Σάββατο. Αυτή την περίοδο θα παίξουν, μεταξύ άλλων, η Φιορεντίνα και η Ίντερ και αυτή η αναμέτρηση είναι που μπορεί να θεωρηθεί μια από τις κεντρικές σε αυτόν τον γύρο του Calcio. Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου παρουσιάζει την αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 22 Οκτωβρίου 2022.

Η Φιορεντίνα χαροποιούσε τους φιλάθλους τελευταία κυρίως στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Οι «βιολέτες» στο τέλος της περασμένης σεζόν, υπό τον Vincenzo Italiano, μπόρεσαν να σκαρφαλώσουν στην 7η θέση του Calcio. Αυτό ήταν αρκετό για να πάει στο Conference League. Έχοντας περάσει στα προκριματικά την Twente, οι Ιταλοί ξεφτιλίστηκαν πρώτα (μόνο ισοπαλία με την RFS και συντριπτική ήττα στην Τουρκία από την Κωνσταντινούπολη), αλλά τον Οκτώβριο κατάφεραν να κερδίσουν τη Χαρτς δύο φορές με αυτοπεποίθηση: 3-0 στη Σκωτία, 5-1 εντός έδρας. Αλλά στην εγχώρια αρένα, τα αποτελέσματα είναι ειλικρινά άσχημα, αν και οι νίκες επί της Κρεμονέζε Cremonese και της Βερόνα ήταν ευχάριστες, αλλά εξαιρέσεις. Τον Οκτώβριο σημειώθηκαν «στεγνές» ήττες από τους γίγαντες, Αταλάντα και Λάτσιο. Ακόμη και τη νεοφερμένη, Λέτσε, δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη Δευτέρα, όλα έληξαν 1-1.

Η Ίντερ κατάφερε να αποκτήσει δυναμική μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου

Οι «νερατζούρι» πριν την έναρξη της περασμένης σεζόν έβαλαν στοίχημα στον Σιμόνε Ιντζάγκι. Τα κατάφερε, ίσως και περισσότερο από το αναμενόμενο. Με τη 2η θέση στη Serie A, μπόρεσε να κατακτήσει το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ στην εγχώρια αρένα, ενώ προκρίθηκαν και από τον όμιλο στο Champions League. Στον νέο κύκλο η ομάδα έχει ίδιον αριθμό νικών και ήττων, γίνονταν σοβαρές συζητήσεις για ενδεχόμενη απόλυση τεχνικού. Μπόρεσε όμως να αλλάξει την κατάσταση. Στο πλαίσιο του Calcio, ήταν δυνατό να νικήσουν σταθερά τη Σασσουόλο και τη Salernitana, κάτι που επέτρεψε τουλάχιστον να επιστρέψουν στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Επιπλέον, οι «γαλαζομαύροι» αποδείχθηκαν εξαιρετικοί σε αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα στο Champions League. Ναι, θα μπορούσαν να σκοράρουμε περισσότερα στο Καμπ Νόου στο τέλος, αλλά μετά τη νίκη εντός έδρας, στην Καταλονία σημείωσαν 3-3, κάτι που μας επιτρέπει να πούμε λίγο πολύ με σιγουριά ότι η ίντριγκα στη διαμάχη για τη 2η θέση στον όμιλο έχει σχεδόν καταστραφεί.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Απρίλιο του 2017 η Φιορεντίνα κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο με σκο 5:4. Αλλά ήταν μέχρι στιγμής η τελευταία της επιτυχία. Την περασμένη σεζόν, η Ίντερ κέρδισε με σκορ 3:1 εντός έδρας, μετά υπήρξε μόνο ισοπαλία 1-1 στο Μιλάνο.

Πρόβλεψη

Η Φιορεντίνα δεν λάμπει και η Ίντερ πρέπει να το εκμεταλλευτεί αυτό. Ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων (με απόδοση 1,99).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *