The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фиорентина-Интер-05.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Φλωρεντία. Στάδιο “Artemio Franchi”

Η Φιορεντίνα θα αναμετρηθεί με την Ίντερ στον εναρκτήριο αγώνα του εικοστού πρώτου γύρου της Serie A.

Φιορεντίνα

Ενδέκατη θέση, 22 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 21:31 – η Φιορεντίνα είναι λίγο πολύ άνετη στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις οι Βιολέτες επικράτησαν της Κάλιαρι (1:0) και της Κροτόνε (2:1), έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Τορίνο, καθώς έχασαν 1:2 από την Λάτσιο και 0:6 από τη Νάπολι.

Ίντερ

Η Ίντερ δεν παίζει το 2021 με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό αποδεικνύεται από τις πρόσφατες αναμετρήσεις της με τους Σαμπτόρια (1:2), Ρόμα (2:2), Γιουβέντους (2:0), Ουντινέσε (0:0) και Μπενεβέντο (4:0). Ωστόσο, οι Nerazzurri εξακολουθούν να βρίσκονται στον αγώνα για το τίτλο πρωταθλήματος – με 44 βαθμούς και 49:23 διαφορά τερμάτων, είναι δεύτεροι.

Πρόβλεψη

Εντός έδρας η Φιορεντίνα είναι σε θέση να επιβάλει αξιόλογη μάχη σε οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος. Αλλά νομίζω ότι η σημερινή Ίντερ είναι αρκετά ισχυρή για να εγγυηθεί μια ήσυχη νίκη στην τάξη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ίντερ με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *