The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Chelsea-24.11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Wembley, Λονδίνο

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 13ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι το ματς που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο. Η Τότεναμ θα φιλοξενεί τη Τσέλσι, η μάχη των ανταγωνιστών για τη θέση στο TOP-4 της βρετανικής ελίτ. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι δεν βλέπουν ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώντας ότι οι αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Είναι σημαντικό να προσέξουμε το γεγονός ότι μόνο μία μονάδα χωρίζει τους αντιπάλους στην κατάταξη.

Τότεναμ

Τέσσερις παίκτες των «σπρες» από τη βάση είναι τραυματισμένη: Trippier, Rose, Vertongen και Dembele. Αυτές οι απώλειες είναι αρκετά απτές, σίγουρα  ο Pochettino θα έχει προβλήματα στην προσεχή συνάντηση. Πριν από τον 13ο γύρο η Τότεναμ έχει 27 βαθμούς και η 4η θέση, τα «σπερς» είναι μόνο ένα βαθμό πίσω από την Τσέλσι.

Με δύο μονάδες διαφορά

Η Τσέλσι πριν την παύση για τα παιχνίδια των εθνικών δεν κατάφερε να κερδίσει την Έβερτον, ο αγώνας έληξε με σκορ 0:0. Ωστόσο, πριν από τον αγώνα εναντίον «ζαχαρωτών» οι «μπλε» σε τέσσερις συνεχόμενες αγώνες επιδίωξε μόνο νίκες, νικώντας την Μπέρνλεϊ, Ντέρμπι Κάουντι στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, Κρίσταλ Πάλας και BATE. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τσέλσι βρίσκεται στην τρίτη θέση με 28 βαθμούς στον κουμπαρά, -2 βαθμούς διαφορά από την Λίβερπουλ, -4 από την κορυφαία Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ είναι ομάδα που είναι ικανή στον εντός έδρας αγώνα να κερδίσει σχεδόν οποιονδήποτε, αλλά τα «σπερς» έχουν αρκετά προβλήματα προσωπικού, καθώς και οι «μπλε» στην τρέχουσα περίοδο έχουν θέσει ως στόχο να ανταγωνιστούν για τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αντίστοιχα, η ομάδα του Σαρί θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να σκοράρει τρεις βαθμούς το Σάββατο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Τσέλσι δε θα χάσει με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *