The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Chelsea-22.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Στην Αγγλία σχεδόν κάθε εβδομάδα υπάρχει τουλάχιστον 1 κορυφαίος αγώνας. Αυτή τη φορά, φυσικά, θα είναι η Κυριακάτικη αναμέτρηση μεταξύ Τότεναμ και Τσέλσι. Ο Ζοζέ Μουρίνιο εναντίον της καλύτερης ομάδας του! Επιπλέον, μεταξύ των συλλόγων υπάρχουν μόνο 3 βαθμοί διαφορά, και, έχοντας κερδίσει, τα «σπερς» θα φτάσουν τους «αριστοκράτες». Θα καταφέρει ο Μουρίνιο να επιστρέψει το νέο του κλαμπ στην κορυφή-4 πριν από τα Χριστούγεννα; Δημοσιεύουμε την πρόβλεψη για τον σημαντικό αγώνα στις 22 Δεκεμβρίου 2019.

Τότεναμ καλυτέρευσε με τον Μουρίνιο, αλλά αν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κορυφαίους αντιπάλους;

Τα «σπερς» ανεπιφύλακτα βελτιώθηκαν μετά από τη δύσκολη απόφαση να αποχαιρετήσουν το Μαουρίσιο Ποκετίνο. Εάν με τον Αργεντινό δεν μπορούσε καλά-καλά να κερδίζει βαθμούς και η φιλόδοξη ομάδα βυθιζόταν όλο και χαμηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, με το Μουρίνιο καταφέρνει να κερδίζει τους περισσότερους αγώνες. Αλλά υπάρχει μια σοβαρή επιφύλαξη: η Τότεναμ δεν λάμπει ενάντια σε πραγματικά ισχυρούς αντιπάλους. Έτσι ήταν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-2 σε καλά γνωστό στον Πορτογάλο «Old Trafford») και με την Μπάγερν Μονάχου (1-3 στο Μόναχο). Μόνο στον τελευταίο γύρο με την ισχυρή Γουλβερχάμπτον κατάφερε να πάρει το μέγιστο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νικηφόρο γκολ στους «λύκους» σημειώθηκε στο 91ο λεπτό από εκείνους που πιθανότατα σύντομα θα φύγουν από το Λονδίνο σύντομα: ο Eriksen κρέμασε από τη γωνία, ο Vertonghen κέρδισε στον 2ο όροφο.

Η Τσέλσι βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση

Οι «αριστοκράτες» έπαιζαν πολύ ωραία σχεδόν όλο το φθινόπωρο. Περιέργως, τα πάντα κατάρρευσαν περίπου όταν ήρθαν τα καλά νέα από το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο, τους επέτρεψαν να αποδεσμεύσουν μεταφορές ήδη τον Ιανουάριο. Ίσως οι παίκτες να ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τη μοίρα τους; Πιθανότατα, επηρεάζει η νεότητα εκείνων των παικτών στους οποίους βασίζεται ο Lampard, έπαιζαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα σταθερά υψηλό επίπεδο. Τώρα οι «μπλε» τα κατάφεραν όλα μόνο στο Champions League, όπου πανεύκολα προκρίθηκαν στα πλέι-οφ. Στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά από 6 συνεχόμενες νίκες, η Τσέλσι έχασε 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες της και στις τελευταίες περιπτώσεις ήταν η Έβερτον και η Μπόρνμουθ που δεν δείχνουν τίποτα ιδιαίτερο για πολύ καιρό. Ο Φρανκ στη συνέντευξη μετά από αγώνα δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, αλλά τι κατάφερε να αλλάξει μέσα σε μια εβδομάδα.

Προηγούμενοι αγώνες

Την περασμένη περίοδο οι σύλλογοι συναντήθηκαν 4 φορές. Στην Πρέμιερ Λιγκ Τσέλσι και Τότεναμ από μία φορά κέρδισαν, στο Κύπελλο αποκλείσανε μία την άλλη.

Πρόβλεψη

Ο Μουρίνιο εναντίον ενός από τους καλύτερους μαθητές του είναι μια καλή ανακοίνωση για τον αγώνα. Αλλά μπροστά είναι «η τρέλα των Χριστουγέννων», η οποία θα απαιτήσει δύναμη. Ποντάρουμε στο «σύνολο είναι κάτω». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *