The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Σπόρτινγκ Λισαβόνας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Лестер-17.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – Αγωνιστική 5/6

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Tottenham Hotspur Stadium

Στον πέμπτο γύρο του Champions League θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους εκπρόσωποι του ομίλου Δ– οι Τότεναμ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τότεναμ

Σε αυτή τη φάση της σεζόν, η Τότεναμ έχει επιβραδύνει λίγο, όπως αποδεικνύεται από τις δύο σερί ήττες της στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Σημειώνω ότι σε ηπειρωτικό επίπεδο, οι «Σπερς» αισθάνονται πολύ καλύτερα. Μετά από αγώνες με Μαρσέιγ (2:0), Σπόρτινγκ CP (0:2) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (0:0, 3:2), η ομάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση του ομίλου με επτά βαθμούς και διαφορά τερμάτων 5:4.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ηττήθηκε από τη Μαρσέιγ δύο φορές (1:4, 0:2), κατρακυλώντας στην τρίτη θέση με έξι βαθμούς και διαφορά τερμάτων 6:6. Να θυμίσω ότι τα «λιοντάρια» κέρδισαν αυτές τις δύο νίκες στους εναρκτήριους γύρους, έχοντας επικρατήσει επί των Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3:0) και Τότεναμ (2:0).

Πρόβλεψη

Ο νικητής αυτού του ζευγαριού είναι σχεδόν εγγυημένος ότι θα προκριθεί στα πλέι οφ, οπότε μας περιμένει ένας αρκετά έντονος αγώνας στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Όσο για μένα, σε τέτοια σενάρια δεν είναι να περιμένουμε υπερβολή σε γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: under 3 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *