The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον ΡΜ Λειψία: Πρόβλεψη για τον αγώνα στις 19/02/2020

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 07: Moussa Sissoko of Tottenham Hotspur celebrates after scoring his team's fifth goal during  the Premier League match between Tottenham Hotspur and Burnley FC at Tottenham Hotspur Stadium on December 07, 2019 in London, United Kingdom. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur (Λονδίνο)

Στις 19 Φεβρουαρίου, σε έναν από τους δύο αγώνες των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει μεταξύ τους Τότεναμ και ΡΜ Λειψία, πρόβλεψη για τον αγώνα τους προσφέρει ο πόρος μας.

Τα σπερς έχουν περισσότερη εμπειρία

Η Τότεναμ μπορεί να μην έχει μεγάλη ιστορία στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά την προηγούμενη χρονιά ο σύλλογος έπαιξε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχασε από τη Λίβερπουλ. Τα σπερς στην φάση των ομίλων πήραν τη δεύτερη θέση, αφήνοντας να περάσει μπροστά η Μπάγερν Μονάχου, αλλά προσπερνώντας τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα. Η κατάσταση σταθεροποιήθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου ο σύλλογος ξεκίνησε άσχημα, γι’ αυτό και απόλυσε κιόλας τον Μαουρίσιο Ποκετίνο από τη θέση του προπονητή και τον αντικατέστησε με τον Πορτογάλο Χοσέ Μουρίνιο. Η Τότεναμ είναι τώρα πέμπτη στην κατάταξη, ένα βαθμό πίσω από την Τσέλσι, αλλά οι «αριστοκράτες» έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Υπό το πρίσμα των πρόσφατων γεγονότων με τον αποκλεισμό την Μάντσεστερ Σίτι από ευρωπαϊκούς αγώνες, η πέμπτη θέση επιτρέπει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο σύλλογος έχει σημαντικές απώλειες προσωπικού, λόγω τραυματισμών ο Κέιν και ο Σισοκό δεν θα παίξουν.

Η ΡΜ Λειψίας έχασε τη σταθερότητα φέτος

Οι «ταύροι» για πρώτη φορά στην ιστορία τους κατάφεραν να φτάσουν στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμιλος της ΡΜ Λειψίας ήταν ειλικρινά αδύναμος: Ζενίτ, Λυών, Μπενφίκα, δυνατά κλαμπ, αλλά κανένα από αυτά δεν αξίζει το πρόθεμα «κορυφαίο». Πριν από τις χειμερινές διακοπές ο σύλλογος ηγούταν στην Μπουντεσλίγκα, αλλά φέτος έχει χάσει όλα τα πλεονεκτήματά του και είναι δεύτερος, ένα βαθμό πίσω από την Μπάγερν Μονάχου. Η ΡΜ Λειψίας αποκλείστηκε επίσης από το Γερμανικό Κύπελλο, χάνοντας εκεί από την Άιντραχτ. Οι «ταύροι» έχουν ισχυρή και οργανωμένη ομάδα, αλλά δεν έχουν εμπειρία σε τέτοιες σημαντικές συναντήσεις. Η ομάδα μπορεί τόσο να δημιουργήσει μια αίσθηση όσο και να καεί. Η ομάδα έχει επίσης απώλειες προσωπικού: πέντε παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών.

Πρόβλεψη

Αν λάβετε υπόψη τη σύντομη ιστορία της ΡΜ Λειψίας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι σύλλογοι δεν είχαν διασχίσει ποτέ πριν. Αρχικά, τα σπερς θεωρήθηκαν το φαβορί του πρώτου παιχνιδιού, αλλά τώρα οι αποδόσεις σε αυτά έχουν ανέβει ραγδαία, τώρα οι πιθανότητες των αντιπάλων στη νίκη είναι περίπου ίσες. Πιστεύουμε ότι η εμπειρία των σπερς θα είναι το κλειδί σε αυτή τη μάχη, και ο Ζοζέ Μουρίνιο ξέρει πώς να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη των φιλοξενούμενων με μηδενικό χάντικαπ. Όποιος θέλει περισσότερα κέρδη και να ρισκάρει λίγο, μπορείτε να πάρει καθαρή νίκη της Τότεναμ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Τότεναμ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *