The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-МанчестерСити-21.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τότεναμ Hotspur Stadium

Στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχει τουλάχιστον 1 κορυφαίος αγώνας σε κάθε γύρο. Αυτή τη φορά η κεντρική διοργάνωση θα είναι η μονομαχία μεταξύ Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό, πρώτα απ’ όλα, είναι νέα αντιπαράθεση μεταξύ του Ζοζέ Μουρίνιο και του Πεπ Γκουαρδιόλα – ποιος θα κερδίσει τώρα;

Η Τότεναμ φαίνεται σίγουρη υπό τον Μουρίνιο

Οι Σπερς πριν από ένα χρόνο ξεκίνησαν άσχημα στη νέα σεζόν. Ως αποτέλεσμα, ελήφθη μια αμφιλεγόμενη, αντηχητική απόφαση να αποχαιρετήσουν τον Ποκετίνο: τον Μαουρίσιο δεν έσωσε ακόμη και η πρόκριση στον τελικό του Champions League μερικούς μήνες νωρίτερα. Ο Αργεντινός αντικαταστάθηκε από τον Ζοζέ Μουρίνιο, και αυτή η κίνηση δεν δικαιολογήθηκε αμέσως. Με τον «ειδικό» ο σύλλογος του Λονδίνου δεν πήρε ούτε ένα τρόπαιο και δεν μπόρεσε να διατηρήσει τη θέση στους 4 πρώτους της Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά τώρα, έχοντας λάβει μια νέα ενίσχυση (και τι ενίσχυση, επέστρεψε ο Bale, ήρθαν οι Regilon, Docherty και Heibjerg), η Τότεναμ έδειξε καλή αρχή. Έχασε στον 1ο γύρο, αλλά μετά από αυτό κατάφερε να κερδίσει 5 φορές με 2 ισοπαλίες, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων 3 γύρων. Αυτό κατέστησε δυνατή την επίτευξη της 2ης θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά πώς θα επηρεάσει η «διεθνής παύση»;

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν φαίνεται τόσο καλή όσο θα ήθελε η διοίκησή της

Οι «πολίτες» μετά την αποτυχία της περασμένης σεζόν, όταν δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί σοβαρή επιτυχία οπουδήποτε, σχεδίαζε να ανακτήσει πραγματικά την κατάσταση του νούμερο 1 συλλόγου στην Αγγλία. Για αυτή την υπόθεση ο Πεπ Γκουαρδιόλα έλαβε ακριβού ποδοσφαιριστές: τον Ferran Torres, ο οποίος σημειώνει πολύ καλή πρόοδο, καθώς και τον Ake και τον Ruben Diaz. Αλλά μέχρι στιγμής, ο σύλλογος φαίνεται όντως καλός στο Champions League (όπου, ωστόσο, έχει φανερά εύκολους αντιπάλους). Αλλά στην εγχώρια αρένα η Μάντσεστερ Σίτι απέχει ακόμη από τους στόχους της. Κέρδισε λιγότερο από τους μισούς αγώνες της και έχασε 2:5 από την Λέστερ από τον Σεπτέμβριο. Έφτασε στο σημείο ότι η ισοπαλία 1-1, που σημειώθηκε στον τελευταίο γύρο εντός έδρας με τη Λίβερπουλ, θεωρείται σχεδόν ως επιτυχία, τουλάχιστον το χάσμα από το κύριο φαβορί της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει αυξηθεί.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει περισσότερους αγώνες τα τελευταία χρόνια, αλλά η Τότεναμ δεν είναι και τόσο αουτσάιντερ. Την περασμένη σεζόν οι Σπερς σημείωσαν 4 βαθμούς: 2-2 εκτός έδρας και 2-0 στο Λονδίνο.

Πρόβλεψη

Για τους ειδικούς στοιχημάτων οι φιλοξενούμενοι από το Μάντσεστερ θα είναι το φαβορί στο ζευγάρι. Αλλά η Τότεναμ δεν είναι άσχημη τώρα και το ζευγάρι Kane-Sleep θα μπορέσει να δημιουργήσει προβλήματα για οποιονδήποτε. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στους γηπεδούχους με χάντικαπ +1  και αποδόσεις 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *