The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Άρσεναλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Арсенал-12.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λονδίνο. Στάδιο Tottenham Hotspur

Ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Τότεναμ και Άρσεναλ θα γίνει η κύρια διακόσμηση του τριακοστού πέμπτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Τότεναμ

Αυτή τη στιγμή η Τότεναμ με 49 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 52:44 είναι η ένατη, έχοντας χάσει σχεδόν εντελώς τις πιθανότητες να μπείτε στη ζώνη του Champions League. Τα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουν αναπτυχθεί για τα Σπερς λίγο ή πολύ άσχημα. Νίκες 2:0 επί της Γουέστ Χαμ και 1:0 της Έβερτον, ισοπαλία 1:1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 0:0 με την Μπόρνμουθ, ήττα 1:3 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ είναι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση, αφού μετά το φιάσκο 1:2 από την Μπράιτον, έπαιξε με επιτυχία με τη Σαουθάμπτον (2:0), τη Νόριτς (4:0), την Γούλβερχαμπτον (2:0) και τη Λέστερ (1:1). Έτσι, οι «κανονιέρηδες» σημείωσαν 50 βαθμούς και εγκαταστάθηκαν στην όγδοη θέση με διαφορά τερμάτων 50:42.

Πρόβλεψη

Στο δεύτερο μέρος της καμπάνιας η Τότεναμ και η Άρσεναλ μετατράπηκαν σε πιο ρεαλιστικές ομάδες, οι οποίες επικεντρώνονται κυρίως στο αποτέλεσμα. Δεν νομίζω ότι σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα θα αλλάξουν απότομα τις φιλοσοφίες τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 2,075.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *