The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσαπεκοένσε εναντίον Ατλέτικο Μινέιρο: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-Chapecoense-AtléticoMineiro-15.07

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Arena Conda, Chapecók

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Δευτέρας 15 Ιουλίου στην πόλη Chapecók θα πραγματοποιηθεί ένας από τους τελευταίους αγώνες του 10ου γύρου του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, όπου θα συναντηθούν οι τοπικοί Τσαπεκοένσε και Ατλέτικο Μινέιρο. Αυτές είναι καλές ομάδες που περνούν δύσκολες στιγμές. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Τσαπεκοένσε – Ατλέτικο Μινέιρο.

Καμία ήττα στη σεζόν

Αυτή τη στιγμή η Τσαπεκοένσε δεν είναι καθόλου εντυπωσιακή, επειδή η ομάδα έπεσε στην 17η θέση του εθνικού πρωταθλήματος (δηλαδή, εγκαταστάθηκε στη ζώνη υποβιβασμού). Στην πραγματικότητα, η σύνθεση της ομάδας δεν είναι εντυπωσιακή αυτή τη στιγμή, καθώς απλά δεν υπάρχει παιχνίδι. Τώρα η ενδεκάδα του Guto Ferreira κέρδισε μόνο 1 αγώνα στους τελευταίους 8 αγώνες (5 ήττες). Εντός έδρας οι «πράσινοι» παίζουν πολύ καλύτερα, αλλά σε κάθε παιχνίδι η ομάδα εξακολουθεί να χάνει (και όχι από ένα γκολ).

Τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ δεν ήρθαν στην ώρα

Την ίδια στιγμή η Ατλέτικο Μινέιρο άρχισε πολύ λογικά το νέο πρωτάθλημα και είναι πλέον μεταξύ των ηγετών. Ωστόσο, για 9 γύρους της νέας σεζόν οι παίκτες του Levir Kulpy έχουν ήδη καταφέρει να σημειώσουν μία ισοπαλία και 3 ήττες. Εκτός έδρας ο σύλλογος στη Σειρά Α σημείωσε μόνο 2 νίκες και 2 ήττες. Και γενικά, εκτός έδρας, τα “κοκοράκια” χάνουν σταθερά και από όλους, αλλά και τα ίδια σκοράρουν συχνά.

Πρόβλεψη

Σε γενικές γραμμές, η Τσαπεκοένσε φαίνεται πολύ καταθλιπτική, αλλά και η Ατλέτικο Μινέιρο δεν λάμπει εκτός έδρας. Ναι, τα “κοκοράκια” χάνουν εκτός έδρας, καθώς φτάσουν στον αγώνα κουρασμένα λόγω της συνάντησης του κυπέλλου, αλλά οι “πράσινοι” χάνουν περισσότερα και πιο συχνά απ’ αυτούς. Έτσι σε αυτό το ζευγάρι είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε στους φιλοξενούμενους που ξέρουν να “κρατήσουν το χτύπημα”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ατλέτικο Μινέιρο ή ισοπαλία με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *