The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέτζου Γιουνάιτεντ εναντίον Σεονγκάμ: προγνωστικά για στοίχημα

Чеджу-Соннам-08.07

Πρωτάθλημα Νότιας Κορέας

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022, 1:30 μ.μ.

Jeju World Cup Stadium

Το πρόγραμμα για τον εικοστό πρώτο γύρο της κορεατικής K-League ξεκινά με τον αγώνα μεταξύ της Τσέτζου Γιουνάιτεντ και της Σεονγκάμ.

Τσέτζου Γιουνάιτεντ

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, η Τσέτζου Γιουνάιτεντ διατηρεί την τέταρτη θέση με 30 βαθμούς στο ενεργητικό της και τη διαφορά τερμάτων 24:24. Εξάλλου, μετά τον θρίαμβο 2:1 επί της Ίντσεον Γιουνάιτεντ, οι «πορτοκαλί» ηττήθηκαν στους αγώνες με τους Νταέγκου (0:1), Κανγκβόν (2:4) και Γκιμτσέον Σανγκμού (0:4), καθώς σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με τη Σεούλ.

Σεονγκάμ

Ενώ η Σεονγκάμ κλείνει εντελώς το βαθμολογικό πίνακα, έχοντας σημειώσει μέτριους 12 βαθμούς, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 14:35. Τον περασμένο μήνα, οι «καρακάξες» σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Daegu, το 1:1 με την Gimcheon Sangmu και το 0:0 με την Ulsan, καθώς ηττήθηκαν 0:2 από την Gangwon και 1:4 από την Pohang Steelers.

Πρόβλεψη

Παράλληλα και οι δύο ομάδες παίζουν πολύ καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός. Σε αυτό το πλαίσιο, περιμένω μια μικρή έκπληξη από τη Σεονγκάμ, ή τη νίκη της Τσέτζου Γιουνάιτεντ με ελάχιστο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τσέτζου Γιουνάιτεντμε 1-2 γκολ ή ισοπαλία με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *