The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-Southampton-16.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Η Τσέλσι και η Σαουθάμπτον θα παίξουν μεταξύ τους στο πλαίσιο του 18ου γύρου της Premier League στο γήπεδο των «μπλε» στο Λονδίνο. Οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της πρωτευουσιάνικης ομάδας, η οποία είναι σε αρκετά καλή αθλητική φόρμα, σε αντίθεση με την Σότον. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν μια καλοστημένη σύνθεση, η οποία ξέρει να επιτύχει τους στόχους της, αλλά ο ανασχηματισμός στο προπονητικό επιτελείο μετά την αποχώρηση του Κόεμαν δεν οδηγεί σε κανένα καλό αποτέλεσμα, η Σότον από το μαχητή για τη θέση στην Ευρώπη μετατρέπεται σε μαχητή για την επιβίωση.

Στο TOP-3

Η Τσέλσι θα δυσκολευτεί πολύ αυτή τη σεζόν να επιβεβαιώσει τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας στην Αγγλία. Μετά από 17 γύρους στο ενεργητικό των «μπλε» υπάρχουν 35 βαθμοί, είναι 14 μονάδες λιγότερο από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ηγείται στο βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Ενώ η Τσέλσι είναι στην τρίτη θέση στην κατάταξη, με τέσσερις μονάδες διαφορά από τους διώκτες της.

Στη μέση

Η Σαουθάμπτον βρίσκεται στην 11η θέση, με 18 βαθμούς στο ενεργητικό, αλλά μόνο με τέσσερις μονάδες διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού. Στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός, οι ομάδες βρίσκονται σε ένα βαθμό διαφορά η μία από την άλλη, κάθε περιοδεία που παίζεται αλλάζει την κατάταξη. Εκτός έδρας η ομάδα του Pellegrino δεν έχει την καλύτερη εμφάνιση, έχει μόνο έξι βαθμούς μετά από 7 γύρους.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι σίγουρα θα κερδίζει στο επόμενο παιχνίδι τη Σότον, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι “ερυθρόλευκοι” εκτός έδρας παίζουν με αρκετή προσοχή, δεν σκοράρουν πολλούς στόχους, αλλά και χάνουν λίγους. Η ίδια η Τσέλσι παρότι έχει ισχυρή επίθεση, δεν σκοράρει σε κάθε παιχνίδι από τέσσερα γκολ ή περισσότερα, έτσι ώστε σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλό το στοίχημα στη νίκη της Τσέλσι δια μέσω του under. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι + under 4,5 με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *