The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μπάγερν Μονάχου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-BayernMünchen-25.02b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stamford Bridge

Στις 25 Φεβρουαρίου, την Τρίτη, περιμένουμε και πάλι τα παιχνίδια πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, σ’ από ένα θα συναντηθούν Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου. Έχουμε ετοιμάσει την πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτών των ισχυρών συλλόγων.

Ασταθείς Λονδρέζοι

Αυτή τη σεζόν υποσχέθηκε να είναι δύσκολη για την Τσέλσι, η ομάδα πούλησε τον ηγέτη της Eden Hazard, υπέγραψε έναν νέο και άπειρο προπονητή Φρανκ Λάμπαρντ. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι καλύτερα από ό, τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς, ο σύλλογος είναι ο τέταρτος στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει εξαιρετικές πιθανότητες για τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όλος ο αγώνας εδώ είναι μπροστά. Οι «αριστοκράτες» είχαν ένα δύσκολο πρόγραμμα, έπρεπε να παίξουν με τη Λέστερ, την Άρσεναλ, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ, σε αυτές τις συναντήσεις κατάφεραν να νικήσουν μόνο τα «σπερς» στο τελευταίο παιχνίδι – 2:1. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα πάνε καλά για την ενδεκάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, η Τσέλσι προκρίθηκε από τη δεύτερη θέση από έναν ισχυρό όμιλο με τη Βαλένθια, την Άγιαξ και τη Λιλ. Υπάρχουν δύο απτές απώλειες προσωπικού πριν από αυτό το παιχνίδι, ο Πούλισιτς και ο Κάντε θα χάσουν αυτόν τον αγώνα λόγω τραυματισμών.

Ισχυροί Βαυαροί

Φέτος η Μπάγερν βρήκε τελικά το παιχνίδι και, χάρη στα υψηλά αποτελέσματά της, ανέβηκε στην πρώτη θέση της Γερμανικής Bundesliga, αλλά η ΡΜ Λειψίας ήταν μόνο ένα βαθμό πίσω. Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος οι Βαυαροί με μεγάλη δυσκολία νίκησαν την Πάντερμπορν με σκορ 3:2. Η ομάδα έπαιξε άψογα στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας και τους έξι αγώνες στο κουαρτέτο όπου έπαιξαν Τόττεναμ, Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας. Η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη έρθει φέτος στο Λονδίνο, όπου νίκησε συντριπτικά τη Τότεναμ με σκορ 6:2. Η ομάδα είναι τώρα σε καλό δρόμο και θεωρείται το φαβορί του ζεύγους.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2004/2005, τότε σε μια εντυπωσιακή μάχη οι Λονδρέζοι προχώρησαν, κέρδισαν εντός έδρας 4:2 και έχασαν 3:2 εκτός. Ο πιο αξέχαστος αγώνας αυτών των ομάδων ήταν ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, ο αγώνας διεξήχθη στο Μόναχο, οπότε η Μπάγερν θεωρήθηκε φαβορί. Οι Γερμανοί κυριαρχούσαν και δημιούργησαν πολλές στιγμές, στην παράταση ο Robben δεν εφάρμοσε πέναλτι. Ως αποτέλεσμα, ο αγώνας έληξε με σκορ 1:1, ενώ στη διαδικασία των πέναλτι οι παίκτες της Τσέλσι ήταν πιο ακριβείς.

Πρόβλεψη

Η ακριβής πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου δεν είναι εύκολη, καθώς συναντιούνται δύο ομάδες υψηλού επιπέδου. Προς το παρόν η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται ισχυρότερη και οι απώλειες προσωπικού στους Λονδρέζους είναι πιο σοβαρές. Ακόμη και στον εκτός έδρας αγώνα οι bookmakers στοιχηματίζουν στους Βαυαρούς, αν και είναι απίθανο να ξεμπερδέψει εύκολα η πρωταθλήτρια Γερμανίας. Αναμένουμε ποιοτικό και θεαματικό ποδόσφαιρο, όπου οι αντίπαλοι τουλάχιστον θα ανταλλάξουν γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *