The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

LONDON, ENGLAND - JANUARY 19:  Laurent Koscielny of Arsenal celebrates after scoring his team's second goal during the Premier League match between Arsenal FC and Chelsea FC at Emirates Stadium on January 19, 2019 in London, United Kingdom.  (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Τελικός

Ολυμπιακό Στάδιο Μπακού

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη 29 Μαΐου στο Μπακού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός αγώνας του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2018/2019, όπου θα παίξουν αποκλειστικά ομάδες του Λονδίνου – Τσέλσι με την Άρσεναλ. Αυτές είναι πολύ καλές ομάδες που σκοπεύουν μόνο να κερδίσουν. Γι’ αυτό και συνιστούμε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Άρσεναλ.

Το παιχνίδι καλυτέρεψε, πού είναι οι νίκες όμως;

Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι φαίνεται καλή, τουλάχιστον έτσι λένε. Ναι, σύμφωνοι, το παιχνίδι της ομάδας όντως καλυτέρεψε στο τέλος της σεζόν, γεγονός που βοήθησε τους “συνταξιούχους” να φτάσουν στην 3η θέση της Premier League (και αυτό είναι πραγματικά μια επιτυχία). Παρόλα αυτά, ακόμα και στους ημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ η ενδεκάδα του Σαρί είχε σοβαρά προβλήματα εναντίον του νεαρού Άιντραχτ – δύο φορές από 1:1, και μόνο στα πέναλτι οι Λονδρέζοι φάνηκαν πιο ισχυροί. Αλλά γενικά η Τσέλσι έπαιξε 5 φορές ισοπαλία στους τελευταίους 6 επίσημους αγώνες. Πολύ αδύναμο αποτέλεσμα για μια τέτοια ομάδα…

Η ομάδα σαφώς πήρε φόρα

Ταυτόχρονα, η Άρσεναλ απέτυχε στην Πρέμιερ Λιγκ, μην μπορώντας και πάλι να πάρει μέρος στην πρώτη τετράδα. Θα τολμήσει να πει κάποιος τώρα ότι είναι καλύτερα χωρίς τον Βενγκέρ; Την ίδια στιγμή στο Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα φαινόταν καλή, εν μέρει λόγω του προπονητή τους, γι’ αυτό τον Unai Emery αποκαλούν “βασιλιά του Γιουρόπα Λιγκ”. Κατά τη διάρκεια των πλέι-οφ οι “κανονιέρηδες” είχαν δυσκολίες εκτός έδρας, αλλά πάντα νικούσαν όλους τους αντιπάλους εντός έδρας. Στους δύο τελευταίους γύρους των πλέι-οφ οι Λονδρέζοι νίκησαν 2 φορές τη Νάπολι (2:0, 0:1) και τη Βαλένθια (3:1, 2:4). Θα πρέπει να σημειωθεί ξεχωριστά ότι τώρα η Άρσεναλ είναι καλοί, έχοντας σημειώσει τρεις νίκες και μία ισοπαλία με συνολικό σκορ 11:5.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι έφτιαξε το παιχνίδι, αλλά η ομάδα δεν είχε καλύτερα αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή η Άρσεναλ πήρε φόρα και δείχνει θανατηφόρο ποδόσφαιρο. Πιθανότατα, κανείς δεν θα καθίσει στην άμυνα στον τελικό αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ, επειδή οι ομάδες δεν ξέρουν απλά να το κάνουν. Έτσι θα υπάρξουν γκολ και από τις δύο πλευρές… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *