The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σότσι εναντίον Ζενίτ: πρόβλεψη για τον αγώνα

013-FKSochi-ZenitSt.Petersburg-21.07

Πρωτάθλημα Ρωσίας – Δεύτερος γύρος

Αρένα Ατκρίτιε

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 21 Ιουλίου στο Σότσι θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας του 2ου γύρου της νέας σεζόν της Premier League Ρωσίας, όπου θα συναντηθούν οι παίκτες του τοπικού ποδοσφαιρικού συλλόγου (Sochi) και της Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης. Αυτές είναι ομάδες διαφορετικού επιπέδου, αλλά παρόλα αυτά οι νέοι σίγουρα θα εκπλήξουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Γι’ αυτό σας συνιστούμε να διαβάσετε ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον αγώνα Σότσι – Ζένιτ.

Ο διαιτητής έκλεψε τη νίκη από Σότσι

Αυτή τη στιγμή η Σότσι φαίνεται εκπληκτικά, επειδή η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά και έχει εκπαιδευτεί εκτός σεζόν. Στην πραγματικότητα η διοίκηση συγκέντρωσε στο σύλλογο όλους τους καλούς παίκτες που δεν ήταν χρήσιμοι στις κορυφαίες ομάδες. Ο Αλέξανδρος Τοτσίλιν προσπαθεί να κάνει μια ομάδα από όλους αυτούς. Και προς το παρόν τα καταφέρνει περίφημα. Ναι, στον πρώτο γύρο οι “λεοπάρδαλες” εκτός έδρας έχασαν από την Σπαρτάκ με σκορ 1:0, αλλά όλα αυτά συνέβησαν εξαιτίας του διαιτητή. Ο αγώνας έπρεπε να κερδηθεί από τους παίκτες της Σότσι, και “στο ξηρό” κιόλας. Αφού στον αγώνα με την Σπαρτάκ φαίνονταν πολύ καλύτερα. Καθώς είχαν περισσότερες ευκαιρίες…

Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης

Ταυτόχρονα, η Ζενίτ ξεκινά πολύ άσχημα τη νέα σεζόν. Πριν από δύο εβδομάδες η ενδεκάδα του Σεργκέι Σεμάκ έχασε τον αγώνα για Supercup της Ρωσίας από την Λοκομοτίβ με σκορ 2:3. Πριν από μία εβδομάδα η ομάδα εντός έδρας με δυσκολία νίκησε τη Τάμποφ 2:1. Δηλαδή, τώρα οι παίκτες της Αγίας Πετρούπολης χάνουν σταθερά, και οι ίδιοι δεν προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση στην επίθεση. Προφανώς, απέχουν πολύ από την κορυφή της φόρμας τους…

Πρόβλεψη

Σότσι φαίνεται πιο αδύναμη από τη Ζενίτ από κάθε άποψη, εκτός από το ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί μπροστά στους οπαδούς της. Ωστόσο, η σύνθεση των γηπεδούχων είναι απλά ασθενέστερη από τη σύνθεση των φιλοξενούμενων, καθώς οι “λεοπάρδαλες” πρέπει να σμίξουν ακόμα για να γίνουν καλοστημένη ομάδα. Θα χρειαστεί περισσότερο από μία εβδομάδα, οπότε μέχρι στιγμής είναι πιο λογικό να ποντάρετε στου “λευκό-μπλε”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ζενίτ με απόδοση 1,59.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *