The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σταντ ντε Ρενς εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Реймс-ПСЖ-27.09b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Σταντ ντε Ρενς . Στάδιο «Auguste Delon»

Ο νυν πρωταθλήτρια Γαλλίας ΠΣΖ θα επισκεφθεί τη Ρενς στον τελικό αγώνα του πέμπτου γύρου της Λιγκ 1.

Σταντ ντε Ρενς εναντίον

Δέκατη ένατη θέση, μόνο ένας βαθμός και διαφορά τερμάτων 3:6 – ήδη στην αρχή του πρωταθλήματος η Σταντ ντε Ρενς έπεσε στον αγώνα για επιβίωση, αν και ένα χρόνο νωρίτερα τερμάτισε έκτος και μάλιστα μπήκε στο Europa League. Μετά τη νίκη επί της Ελβετικής Σερβέτας (1:0) οι «ερυθρόλευκοι» σκόνταψαν πάνω από την Ουγγρική Φέχερβαρ (0:1). Στην εθνική αρένα αντιτάχθηκαν ανεπιτυχώς στη Μονακό (2:2), στη Λιλ (0:1), στην Ανζέ (0:1) και στη Μετς (0:1).

ΠΣΖ

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα η ΠΣΖ έχασε εντυπωσιακά 0:1 από τη Λανς και 0:1 από την Μαρσέιγ, μετά νίκησε τη Μετς (1:0) και τη Νις (3:0). Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα όγδοη θέση με έξι βαθμούς και διαφορά τερμάτων 4:2. Η κρίση των Παριζιάνων είναι κατανοητή, γιατί πριν από ένα μήνα συμμετείχαν στον τελικό του Champions League, όπου ήταν πιο αδύναμοι από την Μπάγερν Μονάχου (0:1).

Πρόβλεψη

Αλλά τώρα η ΠΣΖ επιστρέφει σιγά-σιγά στην προηγούμενη φόρμα, ενώ η κουρασμένη Ρενς χάνει έναν αγώνα μετά τον άλλον. Η πρόβλεψή μου είναι: σίγουρη νίκη των φιλοξενούμενων με τουλάχιστον δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *