The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπέτσια εναντίον Φιορεντίνα: προγνωστικά για στοίχημα

Специя-Фиорентина-14.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Alberto Picco

Τη Δευτέρα θα δούμε την αναμέτρηση μεταξύ Σπέτσια και Φιορεντίνα που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της εικοστής πέμπτης αγωνιστικής της Serie A.

Σπέτσια

Έχοντας χάσει 1:2 από τη Βερόνα, στις επόμενες τέσσερις αναμετρήσεις, η Σπέτσια κέρδισε τη Τζένοα (1:0), τη Μίλαν (2:1) και τη Σαμπντόρια (1:0) και σημείωσε ισοπαλία 2:2 με τη Σαλερνιτάνα. Έτσι, οι τα «αετάκια» απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού σε απόσταση ασφαλείας και καταλαμβάνουν τη δέκατη πέμπτη θέση με 26 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 26:44.

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα είναι όγδοη με 36 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 41:33, που είναι σημαντικά καλύτερο από ό,τι πριν από ένα χρόνο. Σημειώνω ότι τον περασμένο μήνα οι «βιολέτες» νίκησαν την απελπιστική Τζένοα (6:0), αλλά ταυτόχρονα σκόνταψε με τη Βερόνα (1:1), τη Τορίνο (0:4), την Κάλιαρι (1:1) και τη Λάτσιο (0:3).

Πρόβλεψη

Σήμερα, η Σπέτσια δείχνει πιο σίγουρη από τη Φιορεντίνα, παρά τη χαμηλότερη θέση της. Πιστεύω ότι με την υποστήριξη των κερκίδων τους, οι γηπεδούχοι θα αρπάξουν τουλάχιστον την ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Σπέτσια δε θα χάσει με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *