The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σκωτία εναντίον Βέλγιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Scotland-Belgium-09.09

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος Θ – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Χάμπντεν Παρκ, Γλασκόβη

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προτείνουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Σκωτία – Βέλγιο, o οποίow θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2020. Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης θα έχει ενδιαφέρον για την εθνική Ρωσίας, επειδή αυτοί είναι οι κύριοι ανταγωνιστές της ομάδας στον όμιλο.

Σκωτία

Πριν από την έναρξη των προκριματικών οι Σκωτσέζοι αισιόδοξα ήλπιζαν να πάρουν τη δεύτερη θέση στον ομάδα, προσπερνώντας την εθνική Ρωσίας. Στην πραγματικότητα όλα πήγαν διαφορετικά, μετά από πέντε παιχνίδια η βρετανική ομάδα βρίσκεται μόνο στην τέταρτη θέση και η διαφορά από τη δεύτερη θέση αποτελεί 6 βαθμούς. Από πολλές απόψεις ο τελευταίος αγώνας που οι Σκωτσέζοι έχασαν εντός έδρας από τη Ρωσία με σκορ 2:1 ήταν καθοριστικός. Τώρα μπορούν να ξεχάσουν το Euro 2020, έχουν χαθεί πάρα πολλά. Η Σκωτία σε αυτή την επιλογή κέρδισε μόνο δύο νίκες επί της Κύπρου και του Αγίου Μαρίνου, ενώ έχασε από το Καζακστάν, τη Ρωσία και το Βέλγιο. Η ομάδα παίζει αδύναμα σε αυτή την επιλογή.

Βέλγιο

Η εθνική Βελγίου παίζει με αυτό το αποθεματικό σε αυτά τα προκριματικά, αλλά ακόμα και αυτό είναι αρκετό για να ηγείται τον όμιλο μετά από πέντε γύρους, έχοντας το 100% των κερδισμένων βαθμών. Οι Βέλγοι κέρδισαν όλες τις μάχες τους, τουλάχιστον με διαφορά δύο γκολ. Με μια τόσο ισχυρή σύνθεση επίθεσης είναι δύσκολο να παίξει ρεαλιστικό ποδόσφαιρο. Παρά το γεγονός ότι ο ηγέτης Eden Hazard τώρα είναι τραυματισμένος, το Βέλγιο δεν εξαρτάται από έναν παίκτη και είναι σε θέση να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Πιθανότατα η ομάδα θα κερδίσει την έκτη νίκη στη σειρά, θάβοντας τις ελπίδες των Σκωτσέζων για τα πλέι-οφ.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους μεγάλο αριθμό αγώνων, σημαντικό πλεονέκτημα είναι από την πλευρά των Βέλγων. Κατά την πρώτη προσωπική συνάντηση αυτής της επιλογής οι Βέλγοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα, ως αποτέλεσμα, νίκη εντός έδρας με σκορ 3:0.

Πρόβλεψη

Στον επερχόμενο αγώνα το Βέλγιο θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει, ακόμη και χωρίς τον αρχηγό του. Η Σκωτία φαίνεται πολύ μέτρια και δεν θα καταφέρει να αντιμετωπίσει την πίεση των Βέλγων. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να καθίσουν στην άμυνα, πιθανότατα θα τρέξουν στην επίθεση και θα χάσουν. Ενδιαφέρον εδώ φαίνεται το στοίχημα στη νίκη του Βελγίου με χάντικαπ -1. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη του Βελγίου με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *