The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σερίφ εναντίον Σκεντίγια: πρόβλεψη για τον αγώνα

SheriffTiraspol(Mda)-Shkendija(Mac)-31.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Μπολσάγια Σπορτιβνάγια Αρένα, Τιράσπολ

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο δεύτερο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ η Σερίφ στην έδρα της θα φιλοξενεί την ομάδα από τα Σκόπια που ονομάζεται Σκεντίγια. Η πρώτη συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα στη Βαλκανική Χερσόνησο, έφερε νίκη στους γηπεδούχους  1:0. Τώρα οι Μολδαβοί για να προκριθούν στον επόμενο γύρο του τουρνουά πρέπει τουλάχιστον να κερδίσουν τον αντίπαλο στην έδρα τους, και κατά προτίμηση με διαφορά ενός ή και περισσότερων τερμάτων.

Πρωτάθλημα σε πλήρη εξέλιξη

Το πρωτάθλημα της Μολδαβίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, και η Σερίφ μετά από 14 γύρους που έπαιξε βρίσκεται στην πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 33 βαθμοί, η διαφορά από το πλησιέστερο διώκτη τη Μιλσάμι από Ορχέι, αποτελεί 13 μονάδες. Στους τελευταίους πέντε αγώνες η Σερίφ κέρδισε τρεις φορές με δύο ήττες.

Μέσα από τα φιλικά

Η Σκεντίγια προετοιμαζόταν για το τουρνουά, παίζοντας φιλικούς αγώνες με Domžale, Osijek, Poltava Vorskla, μόνο οι Σλοβένοι κατάφεραν να μην χάσουν, η συνάντηση αυτή έληξε με ισοπαλία 1:1. Στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ η Σκεντίγια κατόρθωσε να περάσει την ουαλική ομάδα Νιού Σεντς, στην έδρα τους οι Σκοπιανοί ήταν ισχυρότεροι 5:0, εκτός έδρας έχασαν 0:4. Την περασμένη σεζόν η Σκεντίγια έγινε πρωταθλήτρια της Μακεδονίας με σαφές πλεονέκτημα, προσπερνώντας τον πιο κοντινό διώκτη 35 βαθμούς. Αξίζει όμως να δοθεί προσοχή στο αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα με τους Ουαλούς.

Πρόβλεψη

Η Σερίφ παίζει θαυμάσια εντός έδρας, οι Μολδαβοί θα κάνουν τα πάντα για να ανοίξουν πρώτοι το σκορ στο δεύτερο παιχνίδι, για να αποκατασταθεί το status quo στην αντιπαράθεση. Συνεπώς, σε αυτό το ζευγάρι το ποντάρισμα στους γηπεδούχους έχει καλές πιθανότητες να περάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Σερίφ θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *