The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σενεγάλη εναντίον Κολομβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Senegal-Colombia-28.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος H – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα της Σαμάρα

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του τρίτου γύρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον Όμιλο Η θα είναι η μονομαχία μεταξύ των εθνικών ομάδων της Σενεγάλης και της Κολομβίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι από το πλευρό των Νοτιαμερικανών. Με αυτή τη γραμμή είναι δύσκολο να μη συμφωνήσουμε, δεδομένου του επιπέδου του ποδοσφαίρου που έδειξαν οι «καφετζήδες» στον αγώνα εναντίον των Πολωνών. Αλλά οι Αφρικανοί δεν πρέπει να υποτιμούνται επίσης, ήρθαν στη Ρωσία με υψηλό σκοπό, η Σενεγάλη έχει μια καλή ευκαιρία να περάσει στα πλέι-οφ του Μουντιάλ.

Νίκη και ήττα

Η ομάδα της Σενεγάλης στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 πραγματοποίησε δύο αγώνες και σημείωσε μία νίκη επί της Πολωνίας 2:1 και μια ισοπαλία με την Ιαπωνία 2:2. Στο ενεργητικό των «λιονταριών» υπάρχουν τέσσερις βαθμοί, αν η ομάδα του Aliou Cisse θα καταφέρει να μην χάσει την Πέμπτη από τους Κολομβιανούς, οι Αφρικανοί θα εξασφαλίσουν τη θέση ανάμεσα στις 16 ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο.

Χρειάζεται νίκη

Ενώ η εθνική της Κολομβίας στο επόμενο παιχνίδι χρειάζεται μόνο νίκη. Η ομάδα του Pekerman ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον αγώνα με την Ιαπωνία, στον οποίο ήδη στο τρίτο λεπτό του παιχνιδιού έγινε η αποβολή του μέσου Σάντσεζ. Μετά από αυτό οι “καφετζήδες” νίκησαν συντριπτικά τους Πολωνούς με σκορ 3:0. Άξιζαν πολύ τη νίκη αυτή, αλλά πρέπει να πούμε ότι και η Πολωνία τώρα δεν είναι σε καλύτερή της κατάσταση. Στη σύνθεση της Κολομβίας υπάρχουν αρκετοί παίκτες υψηλού επιπέδου, ειδικά στη μεσαία  γραμμή και στη γραμμή της επίθεσης.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Σενεγάλης θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει το πλεονέκτημα ενώπιον του ανταγωνιστή, ενώ οι Κολομβιανοί θα προσπαθήσουν να κερδίσουν. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα του Pekerman να σκοράρει πρώτη στον αντίπαλο, διαφορετικά οι Νοτιαμερικανοί θα έχουν σίγουρα προβλήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Κολομβία θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *