The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sevilla-RealMadrid-26.09

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, Σεβίλλη

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το κεντρικό ματς του έκτου γύρου της ισπανικής La Liga θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου στη Σεβίλλη στο «Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Παρά τον παράγοντα της έδρας, οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της ομάδας της Μαδρίτης, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα του Νερβιό ιστορικά παίζει δυνατά εντός έδρας.

Στην έκτη θέση

Μετά από το διάλλειμα για τα παιχνίδια των εθνικών, η Σεβίλλη έπαιξε τρεις αγώνες, στους οποίους πέτυχε δύο νίκες και μία ήττα. Η ήττα καταγράφηκε στη μονομαχία εναντίον της Χετάφε εντός έδρας 0:2. Μετά από αυτή την αποτυχία οι Νότιοι ξανά στην έδρα τους φιλοξένησαν τη βελγική Στάνταρτ της Λιέγης και νίκησαν τον αντίπαλο με σκορ 5:1. Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι «ερυθρόλευκοι» ευχαρίστησαν και πάλι τους οπαδούς τους, αυτή τη φορά με τη νίκη εκτός έδρας πάνω στη Λεβάντε 6:2.

Νίκη επί της Εσπανιόλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τα παιχνίδια των εθνικών έπαιξε πρώτα ανεπιτυχές, δεν κατάφερε να νικήσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η μονομαχία έληξε με ισοπαλία 1:1. Ήδη, όμως, στον πρώτο γύρο του Champions League οι Μαδριλένιοι στην έδρα τους σύντριψαν τη Ρόμα 3:0, και τρεις μέρες μετά από αυτό επικράτησαν της Εσπανιόλ, νικώντας σεμνά τους Καταλανούς 1:0. Στο βαθμολογικό πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος οι «βασιλιάδες» βρίσκονται στη δεύτερη θέση, χάνοντας από την κορυφαία Μπαρτσελόνα στους δευτερεύοντες δείκτες.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη εκδηλώνεται ως μαχητής για τη θέση στο top-4, αλλά προς το παρόν οι «ερυθρόλευκοι» είναι μόνο στην έκτη θέση στην κατάταξη. Στη La Liga της τρέχουσας σεζόν η ομάδα του Νερβιό δεν κέρδισε ποτέ, οι γηπεδούχοι θέλουν αγωνιωδώς να ευχαριστήσουν τις κερκίδες τους με τη νίκη. Αλλά επίσκεψη στη Σεβίλλη έρχεται όχι όποιος να ‘ναι, και η ίδια η Ρεάλ Μαδρίτης, η ισχυρότερη ομάδα του κόσμου της περασμένης σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,46.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *