The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

SEVILLE, SPAIN - FEBRUARY 10: Aleix Vidal of Sevilla interacts with Referee Antonio Mateu Lahoz during the Copa del Rey Semi Final First Leg match between Sevilla and FC Barcelona at Estadio Ramon Sanchez Pizjuan on February 10, 2021 in Seville, Spain. Sporting stadiums around Spain remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Ο αγώνας του τέταρτου γύρου της La Liga μεταξύ των Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο.

Σεβίλλη

Η μελλοντική συμμετέχουσα στο Champions League Σεβίλλη εξακολουθεί να μην γνωρίζει τη γεύση των νικών στην εθνική σκηνή. Και αν στην έδρα τους οι Roja Blancos σημείωσαν ισοπαλία με 1:1 με τη Βαγιαδολίδ, εκτός έδρας ήταν ήττες 1:2 από την Οσασούνα και 1:2 από την Αλμερία. Ως αποτέλεσμα, η πτώση στη δέκατη πέμπτη θέση, κάτι που σίγουρα δεν αρέσει στους Ανδαλουσιάνους.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα, από την άλλη, ξεκίνησε με ισοπαλία χωρίς τέρματα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, μετά την οποία σημείωσε πολλά γκολ στις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (4:1) και τη Βαγιαδολίδ (4:0). Έχοντας πετύχει επτά βαθμούς με διαφορά τερμάτων 8:1, οι Μπλαουγκράνας νιώθουν άνετα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Πρόβλεψη

Στα καλύτερά της, η Σεβίλλη θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές δυσκολίες για την Μπαρτσελόνα, αλλά πλέον η αγωνιστική κατάσταση των γηπεδούχων απέχει πολύ από την ιδανική. Η πρόβλεψή μου είναι: ήσυχη νίκη για τους Καταλανούς γίγαντες με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *