The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Μπέτις: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-Sevilla-RealBetis-13.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σεβίλλη

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πει κανείς για τη Σεβίλλη είναι τα λόγια της υποστήριξης στον Χοακίν Καπάρου. Ο προπονητής της ομάδας ανέφερε τις προάλλες ότι έχει χρόνια λευχαιμία. Ευτυχώς, κατάφεραν να το εντοπίσουν εγκαίρως και τώρα τίποτα δεν απειλεί τη ζωή του, εξακολουθεί να ονειρεύεται να βγει με τη Σεβίλλη στο Champions League. Αυτή η προσέγγιση σίγουρα αξίζει τον σεβασμό.

Η Σεβίλλη τώρα παίζει αρκετά ρεαλιστικά, επειδή η πυκνότητα στην κατάταξη είναι αρκετά σοβαρή, αλλά, όταν χρειάζεται, η Σεβίλλη μπορεί να ενεργοποιηθεί και να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αν και η ποιότητα του παιχνιδιού, σε σύγκριση με την περίοδο του Machin, έχει πέσει.

Μπέτις

Η Μπέτις πριν από την έναρξη της σεζόν, πιθανώς, σκεφτόταν την πρόκριση στο Champions League, αλλά τα σχέδιά τους για αυτή τη σεζόν, πιθανότατα, δεν θα γίνουν πραγματικότητα. Η Μπέτις παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά, δυστυχώς, δεν της φέρνει πάντα αποτελέσματα.

Η Μπέτις δεν έχει σχεδόν τίποτα να χάσει, γι’ αυτό νομίζω ότι σε αυτόν τον αγώνα θα έχουν μεγάλη κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά, ενώ η Σεβίλλη θα προσπαθεί να κάνει αντεπίθεση.

Πρόβλεψη

Αν και η Σεβίλλη με τον Caparros έμαθε να κατακτά το αποτέλεσμα και να παίξει ρεαλιστικά, σε αυτόν τον αγώνα θα είναι δύσκολο να παίξει με αυτόν τον τρόπο, επειδή ο αντίπαλός της είναι η Μπέτις, που ξέρει να επιτεθεί τέλεια.

Μην ξεχνάτε ότι αυτός ο αγώνας είναι ντέρμπι, οπότε μερικές φορές τα συναισθήματα μπορούν να κυριαρχήσουν στους παίκτες, που μπορεί να έχει αντίκτυπο στο αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλούς εκτελεστές στην επίθεση, έτσι θα στοιχηματίσω στην έκβαση «γκολ-γκολ». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *