The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ Ντόνετσκ εναντίον Μονακό: προγνωστικά για στοίχημα

Шахтер-Генк-10.08

Champions League – ΠλέιοφΦάση 2 από 2

Τετάρτη, 25 Αύγουστος 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μεταλίστ

Την Τετάρτη το Champions League επιστρέφει στο Χάρκοβο. Προς το παρόν όχι χάρη στον τοπικό Metalist, αναβιώνει, αλλά μέχρι στιγμής βρίσκεται στην τοπική First League. Αλλά το Στάδιο Μεταλίστ επιλέχθηκε από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για να διεξαγάγει τον αγώνα της δεύτερης φάσης με τη Μονακό. Ο κύριος γύρος του Champions League διακυβεύεται! Θα μπορέσουν οι «ανθρακωρύχοι» να κρατήσουν τους «Μονεγάσκους» και ποια τακτική θα επιλέξει ο Ντε ΤΤζέρμπι;

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ κατάφερε να εκπλήξει τους πάντες και να εκπληρώσει το σχέδιό της

Οι «ανθρακωρύχοι» συνδέονται γενικά με επιθετικό, θεαματικό ποδόσφαιρο. Δεν προκαλεί έκπληξη, διότι στην ομάδα, εάν οι περιορισμοί δεν παρεμβαίνουν (όπως στους αγώνες της Ουκρανικής Πρέμιερ Λιγκ, με όριο στους λεγεωνάριους), τα 2/3 και περισσότεροι Βραζιλιάνοι μπορούν να βγουν στο γήπεδο με τη μία (αν και μερικοί με Ουκρανικό διαβατήριο). Έτσι η Γκενκ ηττήθηκε χάρη στο «σήμα κατατεθέν» 2-1 και στις δύο συναντήσεις. Αλλά συνέβη και νωρίτερα όταν ο σύλλογος από το Ντόνετσκ έδειχνε την ικανότητα να παίζει αυστηρά, όπως με τη Μάντσεστερ Σίτι, για παράδειγμα. Ο Ντε Τζέρμπι έδωσε σαφώς οδηγίες να παίξουν ρεαλιστικά στο Λούι Β´. τα πήγαν καλά: ο Πεδρίνιο πέτυχε το μοναδικό γκολ, στη συνέχεια ο ψυχρόαιμος Trubin και η παρέα του αντέδρασαν.

Η Μονακό δεν είναι τόσο καλή στην αρχή της σεζόν όσο περίμεναν πολλοί

Οι «Μονεγάσκοι» έδειξαν αρκετά ανησυχητικά, δεν κατάφεραν να κερδίσουν στους πρώτους αγώνες της Ligue 1, όπου ανέβηκαν στην «χάλκινη» θέση την περασμένη σεζόν. Αλλά, από την άλλη πλευρά, οι Γάλλοι αντιμετώπισαν με μεγάλη αυτοπεποίθηση τον πρώτο τους αντίπαλο στην πρόκριση, την Σπάρτη Πράγας. Η πολυαναμενόμενη επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ σημειώθηκε με 2-0 από τον Νίκο Κόβατς στην Τσεχία και μια εβδομάδα αργότερα, όχι λιγότερο σίγουρα, 3-1, νίκησαν τους «σιδερένιους» και εντός έδρας. Αλλά το παιχνίδι με τη Σαχτάρ δεν πήγε καλά από την αρχή. Φαίνεται ότι ο Ντε Τζέρμπι ξεπέρασε τον αντίπαλό του: έβγαλε την ίδια σύνθεση με τους Βέλγους, αλλά αυτή τη φορά ο ουκρανικός σύλλογος έπαιξε πιο αυστηρά, ειδικά μετά το γκολ του Πεδρίνιο. Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολα για τη Σαχτάρ, καθώς οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πολύ δυνατά.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι φέτος, υπήρχε μόνο 1 συνάντηση μεταξύ των συλλόγων σε επίσημο επίπεδο – το 1979, στο πλαίσιο του Κυπέλλου UEFA. Τότε οι σύλλογοι κέρδισαν εντός έδρας, αλλά η Μονακό πέτυχε ένα γκολ περισσότερα.

Πρόβλεψη

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει ήδη δείξει ότι η εμπειρία μπορεί να κερδίσει τη τάξη. Δύσκολα θα είναι χειρότερο από ό, τι εκτός έδρας. Στοιχηματίζουμε στο ότι οι «ανθρακωρύχοι» δεν θα χάσουν στο Χάρκοβο (απόδοση – 1,67).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *