The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σασουόλο εναντίον Τορίνο: προγνωστικά για στοίχημα

Сассуоло-Торино-17.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Reggio nel Emilia. Στάδιο “Mapei – Citta della Tricolore”

Με την αναμέτρηση των ισχυρών μεσαίων ομάδων Σασουόλο και Τορίνο θα ξεκινήσει το πρόγραμμα του τέταρτου γύρου της Serie A.

Σασουόλο

Θρίαμβος 3:2 επί της Βερόνα, ισοπαλία 0:0 με την Μπολόνια και ήττα 1:2 από τη Ρόμα – στην αρχή της σεζόν μπορείτε να περιμένετε οτιδήποτε από τη Σασουόλο. Αφού κέρδισαν τέσσερις βαθμούς με διαφορά τερμάτων 4:4, οι νεροβέρντι βρίσκονται στην ένατη θέση. Να σας θυμίσω ότι πριν από ένα χρόνο τερμάτισαν όγδοοι.

Τορίνο

Ενώ η Τορίνο τότε παραλίγο απέφυγε τον υποβιβασμό, την βοήθησε μόνο το δυνατό τέλος της εκστρατείας. Υπό την ηγεσία του νέου Allenator και μετά από αρκετές επιτυχημένες μεταγραφές, οι «ταύροι» έκαναν το ντεμπούτο τους με την ήττα 1:2 από την Αταλάντα και 1:2 από τη Φιορεντίνα. Αλλά δύο εβδομάδες αργότερα, με σκορ 4:0, ηττήθηκε η Salernitana.

Πρόβλεψη

Τόσο η Σασουόλο όσο και η Τορίνο δρουν από επίθεση και σπάνια εγκαταλείπουν το γήπεδο χωρίς γκολ. Είμαι βέβαιος ότι στη συνάντησή τους πρόσωπο με πρόσωπο, αυτή η τάση θα επιβεβαιωθεί και πάλι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *