The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σασουόλο εναντίον Μίλαν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Сассуоло-Милан-21.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρέτζιο Νελ Εμίλια. Στάδιο Mapei – Citta della Tricolore

Ο 35ος γύρος της Serie A θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Σασουόλο και Μίλαν.

Σασουόλο

Την παραμονή η Σασουόλο έπαιξε δύο φορές στη σειρά ισοπαλία με την Κάλιαρι (1:1) και τη Γιουβέντους (3:3), έχοντας νικήσει προηγουμένως τους Λάτσιο (2:1), Μπολόνια (2:1) και Λέτσε (4:2). Αυτό το απερίσκεπτο ποδόσφαιρο οδήγησε στην άνοδο των νεροβέρντι στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 48 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 63:58.

Μίλαν

Η Μίλαν είναι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση, τον Ιούλιο νίκησε τους Λάτσιο 3:0, Γιουβέντους 4:2, Πάρμα 3:1 και Μπολόνια 5:1, καθώς έπαιξε τιμητική ισοπαλία 2:2 με τη Νάπολι. Μετά το πρώτο μέρος της εκστρατείας μες στην κρίση, οι Rossoneri ανέβηκαν στη σίγουρη έκτη θέση, έχοντας κερδίσει 56 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 53:43.

Πρόβλεψη

Μετά την καραντίνα και οι δύο ομάδες επιδεικνύουν εκπληκτικό επιθετικό παιχνίδι, ξεχνώντας συχνά αμυντικές ενέργειες. Η πρόβλεψή μου: θα δούμε πολλά γκολ στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 2,19.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *