The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέλτικ εναντίον Ρέιντζερς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Celtic-Rangers-30.12

Πρωτάθλημα Σκωτίας

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σέλτικ Παρκ

Το επόμενο Σάββατο στο πλαίσιο του 22ου γύρου του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Σκωτίας θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Γλασκώβης, στο οποίο η Σέλτικ θα φιλοξενεί τη Ρέιντζερς. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι είναι πολύ κοντά σε ένα άλλο τίτλο στο πρωτάθλημα, είναι απίθανο η Ρέιντζερς να είναι σε θέση να κερδίσει τουλάχιστον ένα βαθμό στο επερχόμενο παιχνίδι.

Ηγέτης

Η Σέλτικ μετά τον 21ο γύρο στο πρωτάθλημα της Σκωτίας κατάφερε να κερδίσει 50 βαθμούς στο ενεργητικό της, γεγονός που επιτρέπει στην ομάδα να ηγείται του πρωταθλήματος. Το χάντικαπ μεταξύ Σέλτικ και του πλησιέστερου διώκτη είναι οκτώ βαθμούς, δηλ., ήδη τώρα μπορούμε να πούμε ότι οι “Κέλτες” έχουν εξαιρετικές πιθανότητες για τον τίτλο στο επόμενο πρωτάθλημα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι “λευκό-πράσινοι” κέρδισαν τέσσερις φορές με μια ήττα από τη Χάρτς, οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Χάμιλτον, Partick Thistle, Aberdeen και Dundee.

Δύο ήττες

Η Ρέιντζερς έχει ελαφρώς χειρότερα στατιστικά αυτή τη σεζόν από τη Σέλτικ, σε πέντε τελευταία παιχνίδια η ομάδα έχασε δύο φορές: από τη Σεντ Τζόνστον και την Κιλμάρνοκ, κέρδισε τρεις φορές: Ρος Κάουντι, Χιμπέρνιαν και Μάδεργουελ. Συνολικά μετά την 21η συνάντηση οι Ρέιντζερς έχουν 39 βαθμούς στο ενεργητικό και την τρίτη θέση στην κατάταξη. Οι πιθανότητες να κερδίσουν το πρωτάθλημα ακόμα υπάρχουν, αλλά ειλικρινά πρέπει να πούμε ότι και η δεύτερη τελική θέση θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους.

Πρόβλεψη

Η Σέλτικ είναι πολύ καλή σε αυτή τη σεζόν, εάν στο Champions League οι «Κέλτες» δεν καταφέρνουν πάντα να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, στο επίπεδο τους πρωταθλήματος Σκωτίας αυτή η ομάδα δεν έχει ανταγωνιστές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Σέλτικ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *