The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάντος εναντίον Κορίνθιανς: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-Santos-Corinthians-13.06

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Πέμπτης, 13 Ιουνίου 2019, 3:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Urbano Caldeira Stadium

Τη νύχτα της Πέμπτης, 13 Ιουνίου, στην πόλη Σάντος θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του 9ου γύρου του Πρωταθλήματος Βραζιλίας, όπου θα συναντηθούν ο Σάντος και οι Κορινθίοι. Αυτά είναι διάσημες λέσχες που βιώνουν πολύ μακριά από την καλύτερη στιγμή. Επομένως, συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Σάντος εναντίον Κορίνθιανς.

Ωραίο παιχνίδι, αλλά λίγες νίκες

Αυτή τη στιγμή η Σάντος είναι η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, αν και σε γενικές γραμμές η ομάδα δεν αξίζει αυτόν τον τίτλο. Ναι, στην αρχή της σεζόν, οι παίκτες του Jorge Sampaoli έδειξαν εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά τώρα “δεν τους βγαίνει” το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δηλαδή, το παιχνίδι του κλαμπ είναι ακόμα καλό, αλλά το αποτέλεσμα δεν τραβάει. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 6 αγώνων τα “ψάρια” κατάφεραν να κερδίσουν δύο φορές, μία φορά να παίξουν ισοπαλία και να χάσουν. Ωστόσο, εντός έδρας η ομάδα κέρδισε 7 αγώνες από τους τελευταίους 9!

Πάρα πολύ φτωχό παιχνίδι στην επίθεση

Ταυτόχρονα, η Κορίνθιανς προς το παρόν δεν διαφέρει ιδιαίτερα στο εθνικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά. Συνολικά, στους 7 αγώνες στη νέα σεζόν η ενδεκάδα του Fabio Carile σημείωσαν μόνο μία ήττα, αλλά και κέρδισε μόνο 3 φορές. Επιπλέον, τώρα η ομάδα και πάλι βιώνει ύφεση: ήττα από τη Φλαμέγκο (1:0) και ισοπαλία με Κρουζέιρο (0:0). Αλλά πριν από αυτά η ομάδα είχε 4 νίκες στη σειρά με συνολική βαθμολογία 7:0.

Πρόβλεψη

Η Σάντος είναι καλή, αλλά το αποτέλεσμα της ομάδας “δεν βγαίνει”. Ωστόσο, εντός έδρας, η ομάδα παίζει πολύ πιο ισχυρά. Ενώ η Κορίνθιανς άρχισς να πέφτει και πάλι, και ο σύλλογος βιώνει και πάλι «ξηρασία». Πιθανότατα, σε αυτόν τον αγώνα οι γηπεδούχοι θα κυριαρχούν στο παιχνίδι, κάτι που είναι εντελώς λογικό για τη Βραζιλία. Οπότε είναι καλύτερο να ποντάρετε σ’ αυτούς, αλλά με αντασφάλιση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σάντος με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *