The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάμπντορια εναντίον ΣΠΑΛ (Φερράρα): πρόβλεψη για τον αγώνα

Sampdoria-SPAL-1.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

“Stadio Comunale Luigi Ferraris”, Γένοβα

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 7ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα ολοκληρώνεται με τη μονομαχία μεταξύ της Σαμπντόρια και της ΣΠΑΛ. Το ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους και είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε με αυτή τη γραμμή πονταρίσματος, λαμβάνοντας υπόψη πόσο δυνατά μπορεί να παίξει η Σάμπα στο Ferraris.

Η εντός έδρας Σάμπα

Μεταξύ του αγώνα με την Κάλιαρι στη Σαρδηνία, ο οποίος έληξε με ισοπαλία 0:0, και του αγώνα εναντίον ΣΠΑΛ, πέρασαν πέντε ημέρες. Αυτός ο χρόνος είναι περισσότερο από αρκετός για να ανακάμψουν οι παίκτες. Η ομάδα του Τζιαμπάολο δεν μπορεί να κερδίσει εδώ και παιχνίδια στη σειρά: ισοπαλία με την Κάλιαρι και τη Φιορεντίνα, ήττα από την Ίντερ 0:1. Στην βαθμολογία της Σέριε Α’ Ιταλίας η Σάμπα βρίσκεται στην 9η θέση, η ομάδα έχει 8 βαθμούς στο ενεργητικό. Συνολικά στην έδρα της η Σαμπντόρια έπαιξε τρεις αγώνες, στους οποίους σημειώθηκαν μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Δύο ήττες

Η ΣΠΑΛ έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια και έπεσε στην όγδοη θέση στη βαθμολογία. Στις 22 Σεπτέμβρη η ομάδα έχασε από τη Φιορεντίνα με σκορ 0:3 και πέντε ημέρες αργότερα έχασε στην έδρα της από τη Σασουόλο. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο De Dzerbi έβγαλε τη δεύτερη σύνθεση ομάδα για αυτόν τον αγώνα και ήταν αρκετό για να κερδίσει σίγουρα με σκορ 2:0 τη ΣΠΑΛ. Ο Semplici δεν έχει μεγάλο παγκάκια, ο ΣΠΑΛ έχει πολλούς παίκτες μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι δυσκολεύονται να ανακάμψουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρόβλεψη

Η Σαμπντόρια χρειάζεται αγωνιωδώς τη νίκη και η ΣΠΑΛ είναι ακριβώς τέτοιος αντίπαλος που μπορείτε να νικηθεί. Η ΣΠΑΛ ξεκίνησε καλά αυτή τη σεζόν, αλλά εκτός έδρας αυτή η ομάδα παίζει πολύ πιο αδύναμα απ’ ό, τι στην έδρα της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Σαμπντόρια θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *