The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρωσία εναντίον Κροατία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Russia-Croatia-07.07

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Προημιτελικός

Ολυμπιακό Στάδιο Φιστ

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το ερχόμενο Σάββατο στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου η εθνική της Ρωσίας στο Στάδιο Φιστ στο Σότσι θα αγωνιστεί με την εθνική Κροατίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της ομάδας των Βαλκανίων και με αυτή την γραμμή πονταρίσματος είναι δύσκολο να μη συμφωνήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη τις ικανότητες του προσωπικού των αντιπάλων. Ωστόσο η ομάδα Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ προκαλούσε επανειλημμένα εκπλήξεις στο τρέχον τουρνουά, έτσι ώστε η υποτίμηση των “αετών” είναι επικίνδυνη.

Τρεις νίκες

Η εθνική της Ρωσίας στους 16 προκάλεσε τη μεγαλύτερη αίσθηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αποκλείοντας την εθνική της Ισπανίας, έναν από τους κύριους διεκδικητές για τον παγκόσμιο στέμμα. Ο κύριος χρόνος του αγώνα έληξε με ισοπαλία 1:1, και στο πέναλτι τους Ρώσους έχει διασώσει ο Ακινφέεφ, ο οποίος ήταν κατάφερε να αποκρούσει δύο πέναλτι των Ιβήρων. Στη φάση των ομίλων η Ρωσία με σκορ 5:0 και 3:1 νίκησε τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο αντίστοιχα, όμως έχασε 0:3 από την Ουρουγουάη.

Δεν έχασαν ποτέ

Η εθνική ομάδα της Κροατίας, σε αντίθεση με τους Ρώσους, δεν έχει χάσει ποτέ στο Μουντιάλ. Στη φάση των ομίλων οι «καρώ» πέτυχαν τρεις νίκες πάνω στη Νιγηρία, την Αργεντινή και την Ισλανδία, στους 16 στα πέναλτι έχουν νικήσει τον αντίπαλο, την εθνική της Δανίας, μετά από την ισοπαλία 1:1 κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα. Αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι στα τέσσερα παιχνίδια στο Παγκόσμιο Κύπελλο η ενδεκάδα της Κροατίας έχασε μόνο δύο γκολ στο δικό της δίχτυ.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Ρωσίας έχει κάνει ήδη μια σειρά από αισθήσεις, εύγε στους παίκτες του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να προκριθούν παραπέρα στην κατάταξη. Οι Κροάτες είναι πολύ καλοί τόσο στο αμυντικό παιχνίδι, όσο και στην επίθεση, ο Ντάλιτς έχει πολύ ισχυρή σύνθεση, η οποία μπορεί κιόλας και να δοκιμάσει το παγκόσμιο στέμμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Κροατίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *