The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίο Βέρντερ Βρέμης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

RBLeipzig-WerderBremen-15.02b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Red Bull Arena

Στον 23ο γύρο της γερμανικής Bundesliga θα συναντηθούν οι αντίπαλοι από αντίθετα άκρα της κατάταξης. Η ΡΜ Λειψίας θα φιλοξενεί τη Βέρντερ Βρέμη Βρέμης. Έχουμε ετοιμάσει την πρόβλεψή μας για αυτό το γεγονός.

Οι «ταύροι» είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστούν για τον τίτλο

Η ΡΜ Λειψίας έφυγε για τις χειμερινές διακοπές ως πρωταθλήτρια του χειμώνα, επιπλέον, η ομάδα προκρίθηκε στους 16 του Champions League. Όμως, το 2020 δε φαίνεται να ‘ναι τυχερό για τους «ταύρους», ο σύλλογος πραγματοποίησε πέντε αγώνες σε όλα τα τουρνουά, κερδίζοντας μόνο μία νίκη. Η ομάδα αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γερμανίας, χάνοντας από την Άιντραχτ με σκορ 3: 1. Ο σύλλογος έχασε την πρώτη θέση στη Bundesliga, έχοντας περάσει μπροστά από τη Βαυαρία, αλλά το χάσμα είναι μόνο ένα σημείο. Η ΡΜ Λειψίας θα μπορούσε να ανακτήσει την ηγεσία, καθώς έπαιξε με τους Βαυαρούς σε μια επίσκεψη στον τελευταίο γύρο, ο αγώνας τελείωσε με το σκορ 0: 0, το οποίο είναι μάλλον καλή τύχη για τους ταύρους, όπως δεν πίστευαν πριν από τον αγώνα. Υπάρχει ακόμα χρόνος για να ανακάμψει και να επιβάλει έναν αγώνα για το πρωτάθλημα.

Οι «μουσικοί» πέφτουν πολύ κάτω

Η Βέρντερ Βρέμης αυτή τη σεζόν βρίσκεται στην προτελευταία θέση στην κατάταξη. Οι «μουσικοί» έχασαν τους τελευταίους τρεις αγώνες του πρωταθλήματος, πλησιάζοντας τη ζώνη υποβιβασμού. Η μόνη επιτυχία φέτος ήταν η πρόκριση στους προημιτελικούς του γερμανικού κυπέλλου, εκεί κατάφεραν να νικήσουν την ισχυρό Ντόρτμούντ εντός έδρας – 3:2. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ομάδα θα παραδοθεί εύκολα, θέλει 4 βαθμούς μέχρι τη σωτήρια θέση, σε χειρότερη περίπτωση μπορεί να συναγωνιστεί για την 16η θέση, η οποία θα επιτρέψει να παίξει στα πλέι-οφ. Επτά παίκτες είχαν ζημιές πριν από αυτή τη συνάντηση και μπορεί να χάσουν τον αγώνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο δεν έτυχε να δούμε τον αγώνα, η ΡΜ Λειψίας κέρδισε σίγουρη νίκη εντός έδρας με σκορ 3:0. Η Βερντερ δεν κατάφερε να σκοράρει, ακόμα και όταν έπαιξε στην πλειοψηφία στη μέση του δευτέρου ημιχρόνου.

Πρόβλεψη

Αυτό το έτος ξεκίνησε ανεπιτυχώς και για τους δύο συλλόγους, αλλά οι «ταύροι» είναι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης. Η πρόβλεψη για τον αγώνα ΡΜ Λειψίας εναντίο Βέρντερ Βρέμης βγαίνει μόνη της, επειδή οι γηπεδούχοι πρέπει να κερδίσουν με σιγουριά. Προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη των «ταύρων» με χάντικαπ -1,5 γκολ. Οι «μουσικοί» δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με μια ομάδα αυτού του επιπέδου εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας  με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *