The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον ΠΣΖ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-Фрайбург-16.05b

Τσάμπιονς Λιγκ – Ημιτελικός

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντα Λουζ, Λισσαβόνα

Δεν πρόλαβαν οι φίλαθλοι να συνέλθουν από τα συγκλονιστικά αποτελέσματα των προημιτελικών του Champions League, καθώς μας περιμένει η πρώτη ημιτελική αναμέτρηση μεταξύ ΡΜ Λειψίας και ΠΣΖ.

Οι θαυμαστές της ΠΣΖ περιμένουν πως και πως αυτή τη στιγμή

Παρόλο που η ΠΣΖ πλησιάζει στον πρώτο ιστορικό της τελικό, λίγοι εκπλήσσονται που βλέπουν την ομάδα στον ημιτελικό. Θα έπρεπε να είχε συμβεί κάποια στιγμή, με τέτοιο αστρικό ρόστερ. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Παριζιάνοι φαίνονται φανταστικοί και είναι τα φαβορί του τουρνουά. Ο αγώνας με την Αταλάντα έδειξε ότι η ΠΣΖ μπορεί να νικηθεί, στους Μπεργκαμάσκι δεν έφτασαν πέντε λεπτά για να ξεπεράσουν τον αντίπαλο. Ο Νέιμαρ και η παρέα του άρπαξαν τη νίκη, σημειώνοντας δύο φορές στην παράταση – 2:1. Η φόρμα της ενδεκάδας του Thomas Tuchel δεν είναι εντυπωσιακή, ο σύλλογος ήταν τυχερός στους προημιτελικούς.

Τα παραμύθι των «ταύρων» συνεχίζεται

Πολλοί μπορούν να μιλήσουν για έλλειψη εμπειρίας και άλλα παρόμοια πράγματα, αλλά η ΡΜ Λειψίας βρίσκεται ήδη στους ημιτελικούς και αυτό είναι μόνο το δεύτερο Champions League για τον σύλλογο. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αυξήσει σημαντικά την αγοραία αξία τους και δεν πρόκειται να σταματήσουν. Σε αυτό το Champions League οι «ταύροι» δεν ήταν στον ισχυρότερο όμιλο, τον οποίο κέρδισαν. Νίκη επί της Τότεναμ στοθς 16 δεν προκάλεσε αίσθηση, οι σπερ είναι βασανισμένοι από τραυματισμούς και σε κακή κατάσταση. Στον αγώνα με την Ατλέτικο οι πιθανότητες ήταν περίπου ίσες, ο αντίπαλος ήταν πολύ πιο έμπειρος, τρεις φορές φιναλίστ του τουρνουά. Ο παίκτης της Τσέλσι, Timo Werner, δεν έπαιξε για τη Λειψία, ενώ οι «στρωματάδες» είχαν μια δυσάρεστη ιστορία με δύο παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον κοραναϊό, κάτι που άλλαξε σημαντικά τα σχέδια προετοιμασίας. Ως αποτέλεσμα, οι «ταύροι» κατάφεραν να αρπάξουν τη νίκη με σκορ 2:1. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αυτοί οι τύποι δεν θα φοβούνται την ΠΣΖ.

Πρόβλεψη

Οι σύλλογοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ σε επίσημους αγώνες στο παρελθόν. Είναι δύσκολο να υπερεκτιμήσουμε τη σημασία του επερχόμενου αγώνα, γιατί κάθε ομάδα μπορεί να φτάσει στον τελικό του Champions League για πρώτη φορά. Οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν την ΠΣΖ ξεκάθαρο φαβορί, καθώς είναι ισχυρότερη στη σύνθεση. Αν και η ΡΜ Λειψίας παίζει συχνά ενάντια σε κορυφαίους συλλόγους στην εγχώρια αρένα. Σίγουρα οι παίκτες θα είναι πολύ νευρικοί, πιστεύουμε ότι οι ομάδες θα ευχαριστήσουν με αρκετά γκολ, οπότε θα στοιχηματίσουμε στην ανταλλαγή γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *