The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον ΠΣΖ: προγνωστικά για στοίχημα

РБЛейпциг-ПСЖ-03.11

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών του πόρου μας την πρόγνωση για τον αγώνα ΡΜ Λειψίας – ΠΣΖ, οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους στις 3 Νοεμβρίου, στη φάση των ομίλων του Champions League.

Οι «ταύροι» έχουν αδύναμη σεζόν

Όπως δείχνει η φετινή σεζόν, πολλά στην ΡΜ Λειψίας εξαρτιόταν από τον προπονητή Julian Nagelsmann, ο οποίος τώρα είναι επικεφαλής της Μπάγερν Μονάχου. Στην Bundesliga οι «ταύροι» καταλαμβάνουν μόλις την όγδοη θέση, 2 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Η ομάδα έπαιξε τον τελευταίο της αγώνα στην Bundesliga εκτός έδρας κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, χάνοντας τη νίκη στο 90+4 λεπτά – 1:1. Η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη στο Champions League, όπου η ομάδα έχασε το παιχνίδι και είναι τελευταία στον όμιλο, η διαφορά από την τρίτη θέση είναι 4 βαθμοί. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Οι Παριζιάνοι δεν εντυπωσιάζουν με το αγωνιστικό τους επίπεδο

Η ΠΣΖ προηγείται παντού, τόσο στο Champions League με 7 βαθμούς όσο και στη Ligue 1 Γαλλίας. Στον τελευταίο γύρο του γαλλικού πρωταθλήματος, οι Παριζιάνοι κέρδισαν με μεγάλη δυσκολία τη Λιλ στην έδρα τους 2:1, αν και ο Μέσι έπαιξε μόνο ένα ημίχρονο, ενώ ο Μπαπέ δεν έπαιξε καθόλου. Ακόμα και με τέτοια αποτελέσματα η ομάδα δεν εντυπωσιάζει με το επίπεδο του ποδοσφαίρου. Η νίκη στην επερχόμενη μάχη πιθανότατα θα εγγυηθεί την πρόκριση στα πλέι οφ. Πέντε παίκτες θα χάσουν σίγουρα την επερχόμενη συνάντηση, έχουν τραυματισμούς, μεταξύ των οποίων είναι οι Μέσι, Ράμος και Βεράτι που δεν θα βοηθήσουν την ομάδα.

Προσωπικές συναντήσεις

Συνολικά, οι αντίπαλοι έπαιξαν πέντε φορές, οι Παριζιάνοι κέρδισαν τρεις φορές και οι «ταύροι» δύο. Πριν από δύο εβδομάδες η ΠΣΖ κέρδισε νίκη εντός έδρας με σκορ 3:2.

Πρόβλεψη

Περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα μάχη, οι «ταύροι» δεν έχουν πού να υποχωρήσουν και η ΠΣΖ θέλει να κλείσει το θέμα πρόκρισης στα πλέι οφ. Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν το ελάχιστο πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους, αν και πιθανότατα θα γίνει παιχνίδι με τρία αποτελέσματα. Ποντάρουμε στην ανταλλαγή των τερμάτων, οι αντίπαλοι θα ευχαριστήσουν ξανά με την απόδοσή τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *