The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Μπέτις: προγνωστικά για στοίχημα

РеалМадрид-РеалСосьедад-01.03b

Κύπελλο Ισπανίας – Προημιτελικός

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Reale Arena

Στην Ισπανία αποφάσισαν να ξαναρχίσουν τη σεζόν με αγώνες κυπέλλου. Εκεί, παρεμπιπτόντως, δεν μένουν τόσα πολλά μέχρι τον τελικό. Την Πέμπτη το δικαίωμα να παίξουν στο ημιτελικό θα αμφισβητήσουν οι φιλόδοξες μεσαίες ομάδες, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπέτις. Ποια θα καταφέρει να κερδίσει αυτή τη φορά;

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα μπορούσε θεωρητικά να αγωνιστεί για το Champions League

Η ομάδα έχει ανεβάσει ρυθμούς με τον πρώην της ποδοσφαιριστή, Ιμανόλ Αλγκουασίλ. Μπορεί να συγκριθεί κατά κάποιο τρόπο με την αγγλική Λέστερ: επίσης υπάρχουν προσπάθειες να μπουν στην πρώτη 4άδα, και μέχρι στιγμής ήταν επίσης ανεπιτυχείς. Και σε αυτή την περιοδεία ο εκπρόσωπος του Σαν Σεμπαστιάν, μετά από ένα ενεργό ξεκίνημα, έχασε τη δυναμική, ειδικά στο τέλος της περασμένης ημερολογιακής χρονιάς, όταν σημείωσε 4 ήττες στη σειρά. Αλλά, πρώτον, οι σύντομες διακοπές για την Πρωτοχρονιά και τα Χριστούγεννα βοήθησαν και η ομάδα κατέφερε να βελτιωθεί σταδιακά τον Ιανουάριο: κέρδισε τη Θέλτα, πήραν ισοπαλίες ενάντια στην Αλαβές και τη Χετάφε, που βοήθησε να παραμείνει στην πρώτη 6άδα. Δεύτερον, η Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπως και οι «αλεπούδες» του Ρότζερς, κέρδισαν πρόσφατα το κύπελλο. Και θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν: έχουν ήδη περάσει 4 αντιπάλους, συμπεριλαμβανομένης της Ατλέτικο.

Η Μπέτις διεκδικεί το στάτους της κύριας αποκάλυψης της σεζόν

Τα «αγγούρια», ωστόσο, ξεκίνησαν την πρόοδό τους το 2020, όταν κατάφεραν να επιστρέψουν τον Manuel Pellegrini στην Ισπανία. Ο έμπειρος Χιλιανός ειδικός έδειξε αμέσως κλάση, επιστρέφοντας τελικά τον φιλόδοξο σύλλογο της Σεβίλλης στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Και τώρα, παρά τον φόρτο εργασίας στο Γιουρόπα Λιγκ, οι Μπέτικος τα πάνε καλά στην εγχώρια αρένα. Τώρα έχει 40 βαθμούς μετά από 22 ματς, μόνο η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης και η γειτονική Σεβίλλη έχουν περισσότερους. Φυσικά, θέλουν να κρατηθούν, αν όχι στην τρέχουσα 3η, τουλάχιστον στην 4η θέση, αλλά για αυτό χρειάζεται να κερδίσουν, κρατώντας απόσταση από την Ατλέτικο και την Μπαρτσελόνα. Σε γενικές γραμμές το καταφέρνουν αυτό: κερδίσανε και τα δύο τελευταία ματς, σκοράροντας από 4 γκολ σε Αλαβές και Εσπανιόλ. Εξάλλου, στο κύπελλο έφτασαν στους ημιτελικούς, στη σκανδαλώδη μονομαχία της τελευταίας φάσης, κερδίζοντας το ντέρμπι με τη Λευκή Ανδαλουσία.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπέτις κέρδισε ήδη τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο κύπελλο το 2021 (3-1 μετά στην παράταση τον Ιανουάριο), ενώ στην Πριμέρα σημειώθηκε 2-2 στην Ανοέτα και 4-0 πρόσφατα τον Δεκέμβριο στη Σεβίλλη.

Πρόβλεψη

Τα τελευταία παιχνίδια ήταν πλούσια σε γκολ. Περιμένουμε τουλάχιστον «over 2,5» (με απόδοση 2,13).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *