The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Γκρέμιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-Gremio-16.12

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Σάββατο, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της αθλητικής πόλης Ζαγέντ

Το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει εναντίον της βραζιλιάνικης Γκρέμιο. Και οι δύο ομάδες με κάποια δυσκολία προκρίθηκαν στο τελικό στάδιο, είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι βρίσκονται σε διαφορετικό αγωνιστικό τόνο. Η σεζόν στην Ευρώπη μόλις έρχεται στον ισημερινό, ενώ η βραζιλιάνικη ομάδα έπαιξε στο πρωτάθλημα Βραζιλίας και κατέκτησε το Κύπελλο Λιμπερταδόρες πρόσφατα, δηλαδή είναι εύλογο να υποθέσουμε ότι οι Νοτιαμερικανοί βρίσκονται τώρα σε παρακμή.

Δύσκολος αγώνας

Πριν από το ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» πρώτα νίκησε την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο πλαίσιο του έκτου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ με σκορ 3:2, και μετά από αυτό, πλέον στο πρωτάθλημα Ισπανίας ήταν ισχυρότερη της Σεβίλλης, νικώντας τον αντίπαλό με σκορ 5:0. Ο πρώτος αγώνας του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων οι Μαδριλένιοι έπαιξαν με την τοπική ομάδα Al-Jazeera, η οποία έχει καταφέρει να δώσει μάχη στις «μαρέγκες», σκόραρε κιόλας ένα γκολ στο 41ο λεπτό. Αλλά οι ικανότητες του Ρονάλντο και του Μπέιλ βοήθησαν την Ρεάλ να κερδίσει, το σκορ 2:1 υπέρ των Ευρωπαίων.

Παράταση

Η Γκρέμιο στο ημιτελικό έπαιξε με την Πατσούκα, ο αγώνας ήταν τεταμένος, κανένας δεν ήθελε να υποχωρήσει. Ο βασικός χρόνος έληξε με ισοπαλία 0:0, οι ομάδες αναγκάστηκαν να παίξουν στην παράταση, όπου ήταν πιο τυχεροί οι Βραζιλιάνοι. Το αποφασιστικό γκολ σκόραρε ο Έβερτον με την ασίστ του Bruno Cortez στο 95ο λεπτό της συνάντησης. Η Γκρέμιο είναι αισθητά κατώτερη από την Ρεάλ Μαδρίτης στην σύνθεση και τις δυνατότητές της, αλλά αυτή η ομάδα ξέρει να αμύνεται καλά.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί χρόνο για να ανοίξει το «σκληρό καρύδι» Γκρέμιο, η οποία είναι η πιο δυνατή ομάδα στη Νότια Αμερική. Στο γεγονός ότι οι Μαδριλένιοι στο τέλος θα νικήσουν τους Βραζιλιάνους δεν υπάρχει ούτε παραμικρή αμφιβολία, ο αγώνας δεν θα είναι παραγωγικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης + under 4,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *