The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Μπενφίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

PORTO, PORTUGAL - FEBRUARY 23: Ze Luis of FC Porto looks on during the Liga Nos match between FC Porto and Portimonense SC at Estadio do Dragao on February 23, 2020 in Porto, Portugal. (Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images)

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022, 10:15 μ.μ.

Ντραγκάο

Η Παρασκευή δεν θα μας χαροποιήσει με πολλά ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικά γεγονότα, αλλά μια μάχη αξίζει σίγουρα προσοχή, μιλάμε για την αναμέτρηση μεταξύ Πόρτο και Μπενφίκα, η πρόβλεψη για τον αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι «δράκοι» ανέβασαν ρυθμούς

Η Πόρτο μπήκε σταδιακά στη σεζόν, αλλά τώρα η ομάδα ανέκτησε πολύ καλή φόρμα. Στο πρωτάθλημά τους οι «δράκοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τον επερχόμενο αντίπαλό τους. Το Σαββατοκύριακο ο σύλλογος κέρδισε τη μέτρια Αλαντίγια εκτός έδρας – 6:0, ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Η κατάσταση έχει βελτιωθεί και στο Champions League, όπου η ομάδα ξεκίνησε με δύο ήττες, αλλά οι επακόλουθες δύο νίκες έφεραν την Πόρτο στη δεύτερη θέση. Λόγω τραυματισμού, μόνο ο Πέπε θα χάσει την επερχόμενη συνάντηση.

Αδιαπέραστοι «αετοί»

Η Μπενφίκα φαίνεται πολύ δυνατή αυτή τη σεζόν, η ομάδα μπορεί να καυχηθεί ότι δεν έχει χάσει ακόμη σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς ο σύλλογος έπαιξε ακόμα στα προκριματικά του Champions League. Το Σαββατοκύριακο οι «αετοί» νίκησαν την μέτρια Kaldas μόνο στη διαδικασία των πέναλτι, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εκτός έδρας στο Κύπελλο Πορτογαλίας. Στο πρωτάθλημα η ομάδα προηγείται, μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη με 3 βαθμούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν πλούσια ιστορία σε αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά πρόσφατα το πλεονέκτημα ήταν στην πλευρά των «δράκων», η Μπενφίκα δεν μπορεί να κερδίσει σε εννέα παιχνίδια στη σειρά. Την περασμένη σεζόν, οι ομάδες συναντήθηκαν τρεις φορές, σε όλες τις περιπτώσεις κέρδισε η Πόρτο.

Πρόβλεψη

Αυτή η μάχη μπορεί να ονομαστεί ένα είδος πορτογαλικού El Clasico, εξάλλου είναι και μια μάχη ηγετών. Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν στην Πόρτο ένα μικρό πλεονέκτημα, το οποίο είναι πιο πιθανό λόγω του παράγοντα της έδρας τους. Περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα μάχη και παίρνουμε το ρίσκο να ποντάρουμε σε over 2,5 γκολ με απόδοση 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *