The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Κρασνοντάρ: πρόβλεψη για τον αγώνα

PORTO, PORTUGAL - MARCH 06: Hector Herrera of FC Porto looks on during the UEFA Champions League Round of 16 Second Leg match between FC Porto and AS Roma at Estadio do Dragao on March 06, 2019 in Porto, Portugal. (Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

Τσάμπιονς Λιγκ – Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Dragau (Πόρτο)

Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ οι Ρώσοι φίλαθλοι ανησυχούν πιο πολύ για τη μοίρα του συλλόγου του Κρασνοντάρ. Προτείνουμε την πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα Πόρτο εναντίον Κρασνοντάρ.

Ψυχροί Πορτογάλοι

Ο πορτογαλικός σύλλογος δεν διακρίνεται ιδιαίτερα από την ψυχαγωγία, είναι μια οργανωμένη ομάδα, ικανή να αντισταθεί σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Όταν το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη, η Πόρτο μπορεί να σκοράρει πολλά γκολ. Αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πορτογαλία ξεκίνησε το εγχώριο πρωτάθλημα, οι «δράκοι» έχαναν εντυπωσιακά εκτός έδρα από την αδύναμη Ζιλ Βισέντε με σκορ 2:1. Πιθανών η ομάδα ήθελε να κερδίσει με λίγη προσπάθεια, αλλά η απώλεια αυτών των τριών βαθμών μπορεί να είναι θανατηφόρα, δεδομένης της πυκνότητας του ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα. Στον επερχόμενο αγώνα οι Πορτογάλοι θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το πλεονέκτημά τους και να ελέγχουν το παιχνίδι.

Ελπίζοντας για κατόρθωμα

Όλο το Κρασνοντάρ ζει τώρα με την αντιπαράθεση του φαβορί τους και της Πόρτο. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι αποτυχία, αλλά όχι καταστροφή. Χρειάζεται μόνο ένα γκολ για να εξισορροπηθούν οι δυνατότητες των ομάδων. Εκτός έδρας θα είναι ακόμα πιο δύσκολα να παίξουν, υπάρχει πιθανότητα οι «ταύροι» να χάσουν καταστροφικά κιόλας. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλύτερα να παίξουν πιο τολμηρά παρά να παίζουν άβουλη ισοπαλία. Αυτό το Σαββατοκύριακο η Κρασνοντάρ νίκησε Ρούμπιν 1:0 σε δύσκολο αγώνα, οι «ταύροι» πέρασαν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο στη μειονότητα μετά την αποβολή. Στο πρωτάθλημα Ρωσίας η ομάδα βρίσκεται τώρα στην κορυφή της κατάταξης, 3 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη.

Πρώτη συνάντηση

Στην πρώτη συνάντηση αυτών των ομάδων δεν δημιουργήθηκαν τόσο πολλές επικίνδυνες στιγμές και το μοναδικό γκολ οι Πορτογάλοι σημείωσαν από την περιοχή πέναλτι στο 89ο λεπτό – 1:0 υπέρ Πόρτο. Οι «δράκοι» φαίνονταν προτιμότεροι, όμως το λογικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν ισοπαλία. Η Κρασνοντάρ δεν είχε την πολύτιμη εμπειρία που έχουν οι παίκτες του αντιπάλου.

Πρόβλεψη

Η Πόρτο είναι το φαβορί και πιθανότατα θα ελέγχει πιο πολύ την μπάλα. Η Κρασνοντάρ θα πρέπει να παίξει πιο τολμηρά και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Η πορτογαλική ομάδα είναι πολύ ισχυρή, αλλά οι «ταύροι» μπορούν να προκριθούν πιο πέρα. Σε κάποιο σημείο, η ρωσική ομάδα μπορεί να επιτεθεί, τότε το παιχνίδι θα είναι διασκεδαστικό, προτείνουμε να πάρετε το στοίχημα το σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *