The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για  το παιχνίδι Γουότφορντ εναντίον Λίβερπουλ

Watford-Liverpool-01.05

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Βίκαρεϊτζ Ρόουντ

35ος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις η Γουότφορντ περνάει τη δεύτερη στη σειρά εξαιρετική σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Την πρόκριση στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα οι «σφίγγες» σίγουρα δεν υπολογίζουν – ο προϋπολογισμός του συλλόγου δεν κάνει, αλλά και για τον αποκλεισμό δεν σκέφτονται. Δέκατη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ επιτρέπει χωρίς καμία ευθύνη για το αποτέλεσμα ήσυχα να παίζουν εναντίον γίγαντα όπως η Λίβερπουλ.

Η Γουότφορντ έχει εκπληρώσει τις προβλέψεις και στον τελευταίο γύρο δεν τσιγκουνεύτηκε. Αν και οι «σφίγγες» εκτός έδρας έπαιζαν από το 20ο λεπτό στην πλειοψηφία, αλλά και πάλι χάρισαν τη νίκη 2:0 στην Χαλ Σίτι, αουτσάιντερ, που είχε ανάγκη από πόντους.

Όπως η Γουότφορντ, η Λίβερπουλ εκπληρώνει της προβλέψεις. Λίγοι έχουν στοιχηματίσει στον τίτλο, όταν οι «κόκκινοι» ήταν ηγέτες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Ήταν σαφές ότι ο σύλλογος δεν θα είναι σε θέση να κερδίζει με τόση συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια. Και αυτή η άποψη ήταν σωστή. Τώρα η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση, και δεν σκέφτεται τον τίτλο στο πρωτάθλημα – στοιχηματίζει στο να διατηρήσει την τρέχουσα θέση, η οποία δίνει το δικαίωμα της άμεσης πρόκρισης στο Champions League για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, παρά την εξαιρετική φόρμα, σε αντίθεση με τις προβλέψεις η Λίβερπουλ στον τελευταίο αγώνα σκόνταψε εντός έδρας και έχασε από την Κρίσταλ Πάλας 1:2. Για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να πούμε ότι οι «αετοί» είναι τώρα επίσης σε ωραία κίνηση. Σε αυτήν την περίπτωση ο αγώνας με την Γουότφορντ γίνεται υψίστης σημασίας, και εδώ οι «κόκκινοι» θα βολευτούν μόνο με τη νίκη.

Η πρόβλεψή μας για τον αγώνα Γουότφορντ – Λίβερπουλ: νίκη 2.

Η Γουότφορντ, βέβαια, είναι καλή εντός έδρας της, μόνο στερείται κινήτρων. Ο τελευταίος αγώνας κατά της Χαλ Σίτι έδειξε ότι οι «σφίγγες» δεν έχουν αντίρρηση να χαρίσουν πόντους σε αυτούς που τους χρειάζονται πολύ, ακόμα και όταν πρέπει να καταβάλει λίγη προσπάθεια για τη νίκη.

Η Λίβερπουλ είναι από τις ομάδες για τις οποίες είναι πολύ αναγκαίοι αυτοί οι βαθμοί. Και μην ξεχνάτε ότι οι «κόκκινοι» είναι πολύ δυνατή ομάδα και είναι σε άριστη κατάσταση, συν είναι πολύ θυμωμένη μετά την τελευταία ήττα. Ακόμη και χωρίς του σημείου του κίνητρου, μπορείτε να στοιχηματίσετε σ’ αυτή σε αυτό το παιχνίδι.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *