The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φλοριάνα εναντίον Ερυθρός Αστέρας

Floriana(Mlt)-CrvenaZvezda(Srb)-06.07 (1)

Προκριματικά για το Europa League

Στάδιο Σελμάν Στερμάσι, Τίρανα

Ημερομηνία αγώνα: 06/07/2017 09:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Hibernians Stadium, Corradino, Paola

Ερυθρός Αστέρας πετάει στη Μάλτα για να παίξει το δεύτερο αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League εναντίον Φλοριάνα. Ο πρώτος αγώνας έληξε με σκορ 3:0 υπέρ των Σέρβων, αυτό το χάντικαπ θα επιτρέψει σίγουρα στους Βαλκάνιους να προκριθούν στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, αλλά την ίδια στιγμή η ομάδα του στρατού στο επερχόμενο παιχνίδι σίγουρα θα έχει περισσότερο σοβαρή στάση.

Εντός έδρας χειρότερα από ό, τι εκτός έδρας

Η Φλοριάνα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Μάλτας της σεζόν 2016 – 17 εντός έδρας της έπαιξε 17 αγώνες, όπου σημείωσε εφτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Σε γενικές γραμμές οι στατιστικές αυτές δύσκολα μπορούν να ονομαστούν κακές, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το επίπεδο του ποδόσφαιρου της Μάλτας δεν είναι καθόλου κορυφαίο, οπότε να μην υπερεκτιμάμε τη σημασία των στοιχείων αυτών. Επιπλέον, στο επερχόμενο παιχνίδι η Φλοριάνα θα πρέπει να πηγαίνει στην επίθεση, ας το πούμε για το αποτέλεσμα, αλλά αυτό η ομάδας της Μάλτας είναι απίθανο να ξέρει να κάνει σε υψηλό επίπεδο.

Αποκτάει τη φόρμα

Με τη σειρά του ο Ερυθρός Αστέρας έχει ξεκινήσει να αποκτάει τη φόρμα, τώρα αυτή η ομάδα σε κάθε αγώνα μόνο θα προσδίδει την κίνηση. Την περασμένη σεζόν η ομάδα του Βελιγραδίου στο πρωτάθλημα της Σερβίας εκτός έδρας έπαιξε 18 παιχνίδια, όπου σημείωσε 15 νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Αυτή η στατιστική λέει ότι χρειάζεται και πρέπει να ποντάρουμε στον Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ομάδα υψηλότερου επιπέδου από ό, τι είναι Φλοριάνα της Μάλτας, οπότε από το επερχόμενο παιχνίδι αξίζει να περιμένετε μια άνετη νίκη των μελλοντικών φιλοξενουμένων. Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι οι Σέρβοι φαίνονται πολύ καλά στα παιχνίδια εκτός έδρας, ενώ η ίδια Φλοριάνα πολύ συχνά, ακόμα και σε εντός έδρας παιχνίδια, έχει επαρκή αριθμό των προβλημάτων. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη του Ερυθρού Αστέρα με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *