The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Γουέστ Χαμ

Tottenham-WestHam-04.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Στον 21ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τότεναμ Λονδίνου θα φιλοξενήσει στο Στάδιο Γουέμπλεϊ τη Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι του Λονδίνου. Το παιχνίδι θα παιχτεί στις 4 Ιανουαρίου 2018 στις 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Τότεναμ

Η Τότεναμ Λονδίνου από το παιχνίδι στο παιχνίδι δείχνει την υπεροχή της πάνω στις ομάδες κάτω από την κατάταξή της. Η ενδεκάδα του Pochettino έχει μια καλή ευκαιρία με τις επιτυχίες να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα στη θέση στο Champions League. Στους τελευταίους αγώνες τα Σπερς νίκησαν τη Στόουκ (5:1), Μπράιτον (2:0), ηττήθηκαν από τη Μάντσεστερ Σίτι (4:1) και στη συνέχεια συντριπτικά νίκησαν την Μπέρνλεϊ (0:3) και Σαουθάμπτον (5:2).

Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ του Λονδίνου έφτιαξε λίγο τα αποτελέσματά της μετά το διορισμό ως προπονητή του David Moyes. Τώρα τα «σφυριά» έχασαν μόνο ένα αγώνα στα 5 τελευταία παιχνίδια και έχουν την ευκαιρία να βγουν από τη ζώνη υποβιβασμού. Στους τελευταίους αγώνες η ομάδα του Moyes νίκησε τη Τσέλσι (1:0), Στόουκ (0:3), έπαιξε ισοπαλία με την Άρσεναλ (0:0) και την Μπόρνμουθ (3:3), χάνοντας από την Νιουκάστλ (2:3).

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ πρέπει να κερδίζει από τον αγώνα στον αγώνα, έτσι ώστε να μην αφήσει να φύγει τη Λίβερπουλ πολύ μακριά. Αλλά μην ξεχνάτε ότι για τα σπέρς ήταν εξαιρετικά δύσκολα στους τελευταίους αγώνες ενάντια στην Γουέστ Χαμ, όπου έχασαν στο Λιγκ Καπ (2:3) και κέρδισαν στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας (2:3). Η Τότεναμ τώρα είναι σε καλή κατάσταση. Θαυμάσια εκδηλώνεται ο Χάρι Κέιν, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κούρσα των σκόρερ. Την ίδια στιγμή και η Γουέστ Χαμ μπορεί να εκπλήξει τους αντιπάλους, επειδή στους τελευταίους τρεις αγώνες σκόραραν οχτώ γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 2.5 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *