The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τουρκία – Κροατία στις 12/6/2016 στις 16:00

Turkey-Croatia-12.06

Την Κυριακή, 12 Ιουνίου στις 16:00 στο Παρίσι, στο γήπεδο «Parc des Princes», στον αγώνα του πρώτου γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 θα παίξουν οι εθνικές ομάδες Τουρκίας και Κροατίας.

Η εθνική Τουρκίας μπορεί αναμφίβολα να ονομαστεί κύριος τυχερός των προκριματικών για τη Γαλλία. Πρώτον, λίγοι πίστευαν ότι οι «γενίτσαροι» θα ξεπεράσουν την εθνική Ολλανδίας και θα πάρουν την τρίτη θέση στον όμιλο, και, δεύτερον, οι Τούρκοι ήρθαν από την τρίτη θέση απευθείας στη Γαλλία αποφεύγοντας τα πλέι-οφ χάρη στο γεγονός ότι ήταν η καλύτερη ομάδα, η οποία κέρδισε την τρίτη θέση στα προκριματικά. Αυτό συνέβη μόνο στην τελική συνάντηση των προκριματικών με τη σύμπτωση πολλών απρόβλεπτων γεγονότων. Αλλά το παιχνίδι της ομάδας του Φατίχ Τερίμ αξίζει επίσης την αναγνώριση: στις 15 συναντήσεις του έτους 2015–2016 η εθνική Τουρκίας σημείωσε 11 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Αυτό το έτος οι  “γενίτσαροι” έπαιξαν 5 αγώνες και κέρδισαν στους τέσσερις επί των ομάδων της Σουηδίας 2:1, Αυστρίας 2:1, Μαυροβούνιου 1:0 και Σλοβενίας 1:0, και ένα παιχνίδι έχασαν την πρώτη φορά σε δύο χρόνια από την εθνική Αγγλίας 1:2.

Οι Κροάτες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έρχονται με αήττητο σερί των 7 αγώνες, όπου σημείωσαν 6 νίκες, και συνολική διαφορά τερμάτων σε αυτές τις συναντήσεις ήταν 21–2. Την παραμονή του ταξιδιού στη Γαλλία η εθνική Κροατίας έπαιξε 2 παιχνίδια, κερδίζοντας τις ομάδες της Μολδαβίας 1:0 και του Σαν Μαρίνο 10: 0. Στο επερχόμενο τουρνουά ο στόχος των Κροατών είναι πρόκριση από τον όμιλο, και τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας δείχνουν την πραγματικότητα μιας τέτοιας έκβασης.

Οι εθνικές Τουρκίας και Κροατίας έχουν συναντηθεί πέντε φορές στην ιστορία τους, δύο φορές κέρδισαν οι Κροάτες και τρεις φορές στα ενενήντα λεπτά οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία,  μία φορά στα προημιτελικά του Euro-2008, όταν στο τέλος στην παράταση κέρδισαν οι Τούρκοι. Σήμερα, για μένα, η εθνική Κροατίας φαίνεται καλύτερη από τους αντιπάλους της, και νομίζω ότι τουλάχιστον θα συνεχίσει το αήττητο σερί μετά από αυτό το ματς. Η πρόβλεψή μου είναι: η εθνική Κροατίας δεν θα χάσει – χάντικαπ 2 (0).

Πρόβλεψη: χάντικαπ 2 (0) με απόδοση 1,53 στην εταιρεία 1xbet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *