The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σερβία εναντίον Μολδαβία

Serbia-Moldova-02.09

Έβδομος προκριματικός γύρος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στις 2 του Σεπτέμβρη στις 07:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο Βελιγράδι στο γήπεδο «Ράικο Μίτιτς» η Σερβική εθνική ομάδα θα παίξει με την εθνική ομάδα της Μολδαβίας στο 7ο παιχνίδι των προκριματικών για το Μουντιάλ-2018.

Οι Σέρβοι φτάνουν στον αγώνα με μια σειρά από 3 παιχνίδια χωρίς ήττα. Στα προκριματικά η ομάδα του Σλαβολιούμπ Μουσλίν αποδίδει καλά, με 12 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 13-7 μοιράζεται τη 1-2η θέση στον όμιλο με την εθνική Ιρλανδίαε και μπροστά από τις ισχυρές ομάδες Ουαλίας και Αυστρίας 4 βαθμούς. Ταυτόχρονα εντός έδρας οι Σέρβοι έχουν πολύ μέτριες δείκτες, δύο ισοπαλίες: με τις εθνικές Ιρλανδίας 2:2 και Ουαλίας, καθώς και νίκη 3:2 πάνω στην Αυστρία. Με τους κύριους αντιπάλους η ομάδα έπαιξε, έμεινε μόνο να λάβει τους βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια.

Η Μολδαβία είναι, επίσης, με μια σειρά έρχεται στο παιχνίδι, αν και η σειρά αυτή είναι χωρίς νίκη στους 4 συνεχόμενους αγώνες. Μετά από 6 προκριματικούς γύρους η Μολδαβία είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου με 2 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 4-15. Στους τρεις εκτός έδρας αγώνες η εθνική σημείωσε ένα βαθμό, ισοπαλία με τη Γεωργία 1:1, και δύο αποτυχίες από την Ουαλία 0:4 και Αυστρία 0:2.

Στον πρώτο γύρο εκτός έδρας οι Σέρβοι κέρδισαν 3:0. Στο εντός έδρας παιχνίδι από την ομάδα του Μουσλίν επίσης περιμένουν τη νίκη, η σημερινή Μολδαβία δεν φαίνεται ως σοβαρός αντίπαλος, ικανός να σταματήσει τους Βαλκάνιους εντός έδρας τους. Η εθνική Σερβίας θα πρέπει να πιαστεί από την ευκαιρία να παίξει σε ένα μεγάλο τουρνουά, στα τελευταία προκριματικά οι Σέρβοι έχουν αποτύχει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το ματς είναι: νίκη της εθνικής Σερβίας με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *