The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σεβίλλη εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

Sevilla-RealMadrid-15.01

Πριμέρα Ισπανίας, Γύρος των 18

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Ο κεντρικός αγώνας του 18ου γύρου της Πριμέρα Ισπανίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Σεβίλλης και της Ρεάλ Μαδρίτης. Μόλις πριν από λίγες ημέρες οι μελλοντικοί αντίπαλοι συναντήθηκαν ένας με τον άλλον στο Πιθχουάν, αλλά στο Κύπελλο του Βασιλιά, και τώρα μια άλλη αναμέτρηση, αλλά πλέον στο πρωτάθλημα.

Δεύτερη στο πρωτάθλημα

Η Σεβίλλη μετά από 17 αγώνες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος κατάφερε να πάρει 36 πόντους, οι οποίοι αντιστοιχούν στη δεύτερη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ισπανίας. Στην «ουρά» των «ερυθρόλευκων» κρέμεται η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει ένα βαθμό λιγότερο, με τη σειρά της η ίδια η Σεβίλλη χάνει από τη Ρεάλ Μαδρίτης τέσσερις πόντους. Στο πρωτάθλημα της Ισπανίας σεζόν 2016–17 η Σεβίλλη έπαιξε εντός έδρας 8 αγώνες, όπου σημείωσε επτά νίκες και μία ήττα, η οποία συνέβη στο 11ο γύρο από την Μπαρτσελόνα.

Πρώτη στη Λιγκ

Με τη σειρά της η Ρεάλ Μαδρίτης ηγείται το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο στόχος της ομάδας για τη σεζόν είναι η νίκη σε δύο μεγάλες εθνικές διοργανώσεις: το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Από την άποψη αυτή η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μια μεγάλη ευκαιρία, νικώντας τη Σεβίλλης στο Πιθχουάν, να ξεφύγει από τον κύριο διώκτη της και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ηγετική της θέση στον πίνακα. Εκτός έδρας στη Πριμέρα Ντιβισιόν η ομάδα έπαιξε επτά αγώνες, όπου σημείωσε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, 21 γκολ οι “βασιλιάδες” σκόραραν και πέντε έχασαν.

Πρόβλεψη

Ο αγώνας του Κυπέλλου μεταξύ της Σεβίλλης και της Ρεάλ Μαδρίτης έληξε με ισοπαλία 3:3, αλλά στη συνάντηση αυτή έπαιξαν οι δεύτερες συνθέσεις, στο ματς του πρωταθλήματος όλα θα είναι πιο σοβαρά, στο πεδίο θα βγουν οι ισχυρότεροι. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να νικήσει τον κύριο αντίπαλό της εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,53.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *