The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάντερλαντ – Έβερτον στις 11 Μαΐου στις 21:45

Сандерленд-Лестер-11.05

Την Τετάρτη, 11 Μαΐου στις 21:45 στο Σάντερλαντ η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο “Stadium of Light” στο ματς, που έχει αναβληθεί, της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Αγγλίας θα φιλοξενεί την Έβερτον.

Η Σάντερλαντ στο τελείωμα της σεζόν πήρε μπρος και δεν έχει χάσει τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, κερδίζοντας 8 πόντους σε αυτά. Μετά από 36 αγώνες στο ενεργητικό των γηπεδούχων είναι 35 πόντοι με διαφορά τερμάτων 43-60 και 17η θέση στο πρωτάθλημα, και για να εξασφαλίσουν τη διατήρηση θέσης στην ελίτ οι “γάτες” πρέπει να σκοράρουν 3 πόντους στα τελευταία δύο παιχνίδια της σεζόν. Εντός έδρας η Σάντερλαντ έπαιξε 18 παιχνίδια και σημείωσε 21 πόντους, με διαφορά τερμάτων 20-20. Σε εννέα εντός έδρας παιχνίδια το 2016 η Σάντερλαντ σημείωσε τρεις νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, έχοντας σκοράρει 13 πόντους.

Η Έβερτον έπαιζε αδύναμα στο πρωτάθλημα και μετά από 36 αγώνες με 44 μονάδες και διαφορά τερμάτων 56-52 κατέχει τη 12η θέση στην κατάταξη. Οι φιλοξενούμενοι στοιχημάτισαν στο Κύπελλο της Αγγλίας και τους τελευταίους δύο μήνες σχεδόν δεν έπαιζαν στο πρωτάθλημα, κι όμως οι παίκτες του Roberto Martinez έχουν υποβιβαστεί στο ημιτελικό του Κυπέλλου της χώρας και στο πρωτάθλημα έχουν κολλήσει στη μέση. Εκτός έδρας η Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξε 18 αγώνες και σκόραρε σ’ αυτούς 24 πόντους, με τη θετική διαφορά τερμάτων 24-22, παρά το γεγονός ότι στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα δεν έχει κερδίσει ούτε μία νίκη και σκόραρε μόλις 2 πόντους.

Η Έβερτον έχει ένα μικρό πλεονέκτημα στους αγώνες κόντρα στη Σάντερλαντ, το οποίο έχει αποδείξει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, κερδίζοντας 6:2 εντός έδρας. Αλλά στο επερχόμενο ματς δεν αμφιβάλλω για την νίκη των γηπεδούχων, οι οποίοι παίζουν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν και σε περίπτωση νίκης εγγυούνται τη θέση στην επόμενη σεζόν της Premier League. Την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τα ενδεχόμενα προβλήματα ανταγωνισμού, και ήδη από τον Απρίλιο παίζουν στο πρωτάθλημα όπως να ‘νε, μοιράζοντας τους πόντους στους αντιπάλους. Η πρόβλεψή μου είναι: 1 (νίκη της γηπεδούχος με απόδοση 1,77).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *