The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Βιγιαρεάλ

RealSociedad-Villarreal-25.08

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Παρασκευή, 25 Αυγούστου, 9:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ανοέτα, Σαν Σεμπαστιάν

Στο δεύτερο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα φιλοξενεί στην έδρα της τη Βιγιαρεάλ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έπαιξαν με διαφορετικό τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Ισπανίας: ΡΣ ήταν σε θέση να νικήσει εκτός έδρας ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο, ενώ το «κίτρινο υποβρύχιο» έχασε στο ντέρμπι. Το ελίτ ισπανικό πρωτάθλημα κερδίζει έδαφος, ο προσεχής αγώνας είναι μονομαχία μεταξύ των δύο ισχυρών ομάδων, γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον.

Ενεργή αρχή

Οι Βάσκοι ξεκίνησαν την Πριμέρα Ντιβισιόν της σεζόν 2017–18 με εκτός έδρας νίκη επί Θέλτα Βίγκο με σκορ 3:2. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει δραστηριοποιηθεί εκτός σεζόν στην μεταγραφική αγορά. Από την ομάδα έφυγαν: ο Μπερτσίτσε και ο Κάρλος Βέλα, ήρθανε ο Αντνάν Γιανουζάι, Γιορέντε. Όπως μπορεί να δει κανείς η απώλεια του Βέλα δεν είχε πολύ μεγάλες επιπτώσεις στην επιθετική δύναμη των Βάσκων, οι οποίοι στον πρώτο κιόλας γύρο σκόραραν στην ομάδα από το Βίγκο τρία γκολ.

Ήττα στο ντέρμπι

Ενώ η Βιγιαρεάλ έχασε από τη Λεβάντε με σκορ 0:1 στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Ισπανίας. Το «κίτρινο υποβρύχιο» ήταν ακόμα πιο δραστήρια στη μεταγραφική αγορά από τη Ρεάλ Σοδιεδάδ. Από την ομάδα έφυγαν ο Ματέο Μουσάτσιο, Τζιοβάνι ντος Σάντος και Σολδάδο, αλλά ήρθανε ο Κάρλος Μπάκα, Ρούμπεν Σεμέντο, Ενές Ουνάλ, Φορνάλς. Η σύνθεση της Βιγιαρεάλ έγινε πιο δυνατή, αλλά προφανώς αυτή η ομάδα θα χρειαστεί χρόνο για να γίνει καλοστημένη και να αποκτήσει μια καλή κατάσταση.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ήδη από τον εναρκτήριο αγώνα έδειξε ότι στην τρέχουσα σεζόν θα παλέψει για τις πρώτες θέσεις στην Πριμέρα, και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι Βάσκοι ήταν πάντα η ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: η ενδεκάδα από Σαν Σεμπάστιαν θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει την Βιγιαρεάλ στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Ισπανίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *